Brîndescu are susținerea Universității Politehnica. Soarta antrenorului pe banca ASU Poli va fi decisă însă de membrii cotizanți ai clubului. Precizările UPT

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 15:15 Liga 2
Brîndescu are susținerea Universității Politehnica.** Soarta antrenorului pe banca ASU Poli va fi decisă însă de membrii cotizanți ai clubului. Precizările UPT

Conducerea Universității Politehnica Timișoara îl susține în continuare pe Sorin Brîndescu ca antrenor al echipei de Liga a 2-a ASU Politehnica. Decizia schimbării sau a păstrării tehnicianului pe banca formației timișorene va fi luată însă astăzi, prin vot, de către membrii cotizanți ai clubului.

Într-o întâlnire ce a avut loc marți la Rectoratul Universității Politehnica și care i-a avut ca participanți pe conducerea clubului ASU Poli, reprezentanți ai Asociației Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, cât și reprezentanții instituției de învățământ, în frunte cu rectorul Viorel Șerban, Universitatea Politehnica Timișoara (UPT) și-a exprimat susținerea față de antrenorul Sorin Brîndescu, afirmând, totodată, că și în cazul în care acesta va părăsi banca tehnică, va rămâne în cadrul clubului.

În plus, s-a discutat și despre reîntoarcerea echipei pe stadionul unde s-a obținut promovare până în Liga 2, pe „Știința”, acesta fiind considerat „leagănul fotbalului universitar timișorean”.

Potrivit druckeria.ro, concluziile discuției din această întâlnirea sunt următoarele:

  • UPT susține cu tărie reîntoarcerea echipei pe Stadion Știinta pentru următoarele meciuri din campionat, considerând că acesta este leagănul fotbalului universitar timișorean, locul unde echipa noastră a obținut cele mai importante rezultate ale ultimilor ani; nu este exclusă o reîntoarcere pe Stadion Dan Paltinisanu în cazul unor meciuri puternice din Cupa României sau în anumite ocazii speciale;
  • UPT își arată întreaga susținere față de antrenorul principal, prof. Sorin Brîndescu, considerând că prin ținuta morală, implicare și comportament, el este cel mai potrivit să se ocupe de pregătirea echipei; UPT dorește continuarea activității în aceeași formulă până la pauza de iarnă, moment în care se va analiza parcursul din acest campionat și se vor lua decizii;
  • UPT îl consideră pe prof. Sorin Brîndescu ca fiind parte a clubului, el fiind detașat pe poziția de antrenor principal al echipei; în momentul în care colaborarea dintre ASU Politehnica Timișoara și dl. Brîndescu va înceta în această formulă, UPT și-a exprimat dorința ca acesta să rămână în cadrul clubului, pentru viitorul alb-violet, fie pe funcția ocupată înainte, fie pe o altă poziție.

 

Astfel, decizia de păstrare sau demitere a antrenorului Sorin Brîndescu se va lua în cadrul Adunării Extraordinare a Membrilor Cotizanți ce va avea loc astăzi, de la ora 18:00, la Facultatea de Mecanică din cadrul UPT.

Până la stabilirea sorții lui Brîndescu, de pregătirea echipei se ocupă antrenorul secund Antonio Foale, alături de preparatorul fizic Remus Datcu. Sâmbătă, de la ora 11:00, ASU Poli are meci în deplasare, la CS Afumați.

Foto: Emanuel Titus ILIESI (druckeria.ro)

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 15:15 Liga 2
Pe aceeași temă