Briliantul Regiei în locul Briliantului României

09 Feb. 2009, 12:26 Liga 2
Briliantul Regiei** în locul Briliantului României

Selecționerul Victor Pițurcă a declarat, luni, într-o conferință de presă, că l-a convocat pe mijlocașul Dacian Varga în locul lui Adrian Mutu, accidentat, el precizând că în partida de miercuri nu va evolua nici Cristian Chivu.

 

"Avem iar probleme de lot, la fel cum s-a întâmplat și anul trecut. Sunt jucători importanți care sunt accidentați. Nici Chivu și nici Mutu nu pot participa la această acțiune. Chivu și-a revenit după o accidentare, nu este la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic. Iar cu Mutu am discutat aseară, are o contractură musculară. Azi o să facă investigații mai amănunțite. Sper să fie numai o contractură. L-am chemat pe Dacian Varga în locul lui Mutu. El era în București, venise cu niște probleme personale aici pentru că echipa lui este acum în Antalya în cantonament. Mă gândisem și la Curtean, dar el e plecat în cantonament", a spus selecțioenerul.

 

Pițurcă a explicat că renunțarea la Cristian Chivu nu are legătură cu faptul că soția acestuia urmează să nască. "Nu a avut nicio importanță faptul că trebuie să născă soția lui Chivu. Era mai bine să-l las la echipa de club. El nu este încă refăcut complet", a adăugat Victor Pițurcă.
 

09 Feb. 2009, 12:26 Liga 2
Pe aceeași temă