Brăilenilor nu le vine să creadă nici acum că Rapid i-a egalat. „O mică neatenție în apărare ne-a costat două puncte”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2016, 18:37 Liga 2
Brăilenilor nu le vine să creadă nici acum că Rapid i-a egalat.**

Cu toate că sâmbătă Dacia Unirea stă, pentru că trebuia să joace cu FCM Dorohoi, grupare care nu s-a mai înscris în campionat, Alin Pânzaru a programat joi de la ora 11:00 un antrenament la care au participat toți jucătorii, inclusiv Laurențiu Petean, care a ieșit miercuri de pe teren accidentat de un rapidist, în minutul 75. La finalul antrenamentului, autorul golului formației brăilene din partida cu Rapid, Costel Roșu, încă părea afectat de pierderea celor două puncte.

„Nici acum nu-mi vine să cred că am fost egalați în prelungirile reprizei a doua. Am dominat la toate capitolele, am avut determinare, agresivitate în joc și în loc să câștigăm la scor, dacă ținem cont de numărul ocaziilor pe care ni le-am creat, ne-am ales cu un singur punct. Tot jocul am fost peste ei și o mică neatenție în apărare ne-a costat două puncte”, a explicat cu tristețe în glas Costel Roșu.

Apoi, pe un ton ceva mai optimist, mijlocașul brăilean a spus că Dacia Unirea încă mai poate să spere la unul dintre primele două locuri în clasamentul Seriei I, dar pentru realizarea acestui obiectiv, sâmbăta viitoare formația brăileană trebuie să o învingă pe Municipal pe Academica Clinceni. „Sâmbăta aceasta stăm, însă peste o săptămână jucăm acasă cu Academica Clinceni și trebuie să câștigăm acest joc pentru a rămâne pe podium. Până la finalul returului mai avem două deplasări grele, la Călărași și Buzău, un meci acasă cu Pojorâta, trebuie să obținem cât mai multe puncte. În play-off punctele se înjumătățesc nu vor fi diferențe mari între echipe așa că oricine are șanse la promovare”, a mai spus Costel Roșu.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 11 Mar. 2016, 18:37 Liga 2
Pe aceeași temă