Brăilenii sunt convinși: continuă în noul sezon al Ligii 2. „Sper să avem un buget solid și să mergem pe aceeași linie”

Marius ANGHEL 22 Jun. 2016, 12:49 Liga 2
Brăilenii sunt convinși: continuă în noul sezon al Ligii 2.**

Cu toate că la nivelul țării sunt echipe care au dreptul să participe și în următoarea ediție a Ligii a 2-a, cel puțin cinci – șase dintre ele susțin că nu se vor mai înscrie în acest eșalon pentru campionatul 2016-2017. Iar pentru că incertitudinea domnește la acest nivel valoric, Federația Română de Fotbal a decis că startul viitoarei competiții să se amâne cu cel puțin o săptămână. Informația nu este oficială, însă ea va fi dată publicității cât de curând. Există însă certitudinea că Dacia Unirea va participa la viitoarea competiție a Ligii a II-a, în noul ei format, cu 22 de echipe, cum a fost stabilită inițial.

„Dacă în anii anteriori am oscilat între a ne înscrie sau nu în Liga a II-a, acum putem spune că am avansat și cu fermitate afirmăm că Dacia Unirea va participa la viitoarea ediție a acestui eșalon fotbalistic. În campania electorală au fost semnale pozitive în privința echipei fanion a orașului, sper ca lucrurile să se așeze la nivelul administrației locale și să avem un buget solid pentru sezonul următor. Noi am demonstrat că putem obține rezultate frumoase în fotbal și vrem să mergem în continuare pe aceeași linie”, a declarat, pentru obiectivbr.ro, Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea.

Șeful clubului brăilean a confirmat faptul că reunirea lotului va avea loc luni, 27 iunie, și a mai spus că în aceste zile antrenorul Alin Pânzaru și noul director sportiv Daciei Unirea, Sorin Frunză, poartă discuții cu mai mulți jucători, în perspectiva aducerii lor la echipă.

„Pânzaru și directorul sportiv Frunză, cel care va face legătura între conducere și vestiar, caută jucători pentru întărirea posturilor deficitare. Atât Frunză cât și Onofraș sunt pierderi mari pentru Dacia Unirea și vor fi greu de înlocuit, însă pentru fiecare jucător vine o vreme când trebuie să agațe ghetele în cui. Noi sperăm să găsim înlocuitori pentru ei, ne așteaptă un sezon dificil de aceea va trebui să avem un lot echilibrat valoric pe posturi. Reunirea lotului se va face pe 27 iunie, atunci vom începe pregătirile în vederea noului sezon competițional”, a mai spus Avramescu.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 22 Jun. 2016, 12:49 Liga 2
Pe aceeași temă