Brăilenii, invitați să devină membri asociați la Dacia Unirea

Marius ANGHEL 28 Jan. 2016, 18:09 Liga 2
Brăilenii,** invitați să devină membri asociați la Dacia Unirea

Conducerea clubului Dacia Unirea invită iubitorii de fotbal din Brăila la o adunare deschisă, programată marți, 2 februarie, de la ora 17:00, la sala Cavadia de la Societatea «Lyra». În cadrul acestui eveniment, șefii echipei din Liga a 2-a îi vor informa pe cei prezenți cu privire la drepturile și obligațiile ce le revin membrilor asociați.

„Îi invităm pe iubitorii sportului rege și nu numai din Brăila să devină membri asociați – cotizanți la clubul Dacia Unirea. De aceea organizăm acest eveniment. Cu acest prilej le vom comunica drepturile și obligațiile pe care le vor avea cei care vor să devină membri, conform statutului clubului, dacă bineînțeles vor fi persoane care vor dori să dea curs invitației noastre. Este un moment prielnic să discutăm cu brăilenii despre viitorul echipei noastre”, a declarat Vasile Popa, vicepreședintele clubului Dacia Unirea.

La evenimentul care va avea loc marți conducerea clubului de fotbal va prezenta un bilanț al activității echipei de fotbal în perioada februarie 2014 – februarie 2016, dar vor face și o prezentare a situației actuale. „Vom mai face și o sinteză a unui plan strategic de dezvoltare a fotbalului brăilean până în 2020, de aceea este bine ca la acest eveniment să participe cât mai mulți iubitori ai fotbalului de pe plan local”, a mai spus Vasile Popa.

Dacia Unirea Brăila se află după 18 etape desfășurate în campionatului Ligii 2 pe locul 4 în clasamentul Seriei I, cu 33 de puncte acumulate în 17 meciuri, cu trei mai puține față de liderul Dunărea Călărași.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 28 Jan. 2016, 18:09 Liga 2
Pe aceeași temă