Brăilenii întâmpină probleme cu pregătirea înaintea meciului cu UTA: „Ploaia ne-a dat peste cap toate socotelile”. Cum văd jocul cu arădenii

Marius ANGHEL 22 Feb. 2017, 14:50 Liga 2
Brăilenii întâmpină probleme cu pregătirea înaintea meciului cu UTA:**

După amicalul câștigat sâmbăta trecută în fața celor de la Dunărea Călărași, jucătorii brăileni au primit liber duminică, iar de luni după-amiază lotul Daciei Unirea a revenit luni la antrenamente. În primele două zile ale acestei săptămâni, ședințele de pregătire s-au desfășurat la sala de forță sau pe terenul cu gazon sintetic de la Luceafărul, urmând ca de astăzi jucătorii să se pregătească pe Municipal.

„Ploaia ne-a dat peste cap toate socotelile. Normal trebuia ca de luni echipa să se antreneze la stadionul Chimia, pentru că avem drept de folosință a acestei baze sportive până la 1 iulie, conform contractului pe care îl avem semnat cu Serviciul de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală (SUPAGL ). Dar cum terenurile au fost impracticabile din cauza ploii s-au găsit alte soluții. De miercuri (n.r. – astăzi, 22 februarie), jucătorii se vor antrena la Municipal în vederea jocului de duminică. Cel puțin așa preconizăm”, a declarat Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea.

În prima etapă din 2017, Dacia Unirea va evolua pe teren propriu în compania echipei de pe locul al doilea, UTA Bătrâna Doamnă. „Va fi un meci dificil, pentru că vom întâlni o echipă pregătită din toate punctele de vedere să promoveze în prima ligă, însă mingea este rotundă și orice se poate întâmpla. Noi ne vom pregăti serios pentru meciul de duminică, încercăm să pășim cu dreptul în 2017”, a mai spus Valentin Avramescu.

Meciul dintre Dacia Unirea și UTA Bătrâna Doamnă, din etapa a 22-a a Ligii a 2-a, prima rundă din acest eșalon fotbalistic în 2017, se va disputa duminică, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 22 Feb. 2017, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă