Brăilenii cer sprijinul fanilor pentru derby-ul cu Rapid. „Trebuie să facem totul pentru a-i ține pe loc, altfel se distanțează considerabil”

Marius ANGHEL 08 Mar. 2016, 14:01 Liga 2
Brăilenii cer sprijinul fanilor pentru derby-ul cu Rapid.**

Miercuri, în Liga a II-a, este programată etapa a 21-a, una în care derby-ul se dispută pe Stadionul Municipal din Brăila, între ocupanta locului al treilea, Dacia Unirea, și liderul Rapid București. În acest moment, între cele două formații există o distanță de cinci puncte, astfel că formația pregătită de Alin Pânzaru ar trebui să se impună pentru că altfel Rapidul ia o opțiune serioasă la promovare. Dacă va câștiga acest derby, Dacia Unirea urcă pe locul al doilea, deoarece Dunărea Călărași stă în această rundă și se apropie la doar două lungimi de gruparea bucureșteană. Pentru acest meci antrenorul Alin Pânzaru nu are probleme de lot.

„Așteptăm liderul grupei să ne măsurăm forțele să vedem unde ne situăm noi. Va fi un meci dificil, dar trebuie să facem totul pentru a-i ține pe loc pe giuleșteni, altfel ei se distanțează considerabil de restul echipelor care vor ajunge în play-off. Rapidul este o echipă bună, care nu întâmplător a ajuns pe primul loc, însă nici noi nu am ajuns întâmplător pe locul al treilea. Pornim cu șanse egale, nu avem probleme de lot sper, cu ajutorul spectatorilor brăileni să câștigăm acest meci”, a declarat Alin Pânzaru.

Pentru că jocul se televizează și pentru că este derby, tehnicianul brăilean consideră că meciul se va juca în teren și că rezultatul nu va fi influențat de arbitraj. „Mă uit și eu cum se gestionează lucrurile, pentru unii într-un fel pentru alții în alt fel. Ce să spun, nu mi-a căzut bine ultimul arbitraj. Sper din tot sufletul să nu fi fost ceva intenționat la meciul anterior. Eu am încredere că forul de la București va delega o brigadă de arbitri cu experiență și nu vor fi probleme de arbitraj, sper să nu mă înșel în această privință. Noi va trebui să nu le dăm prilejul celor care vor conduce partida să ne penalizeze în vreun fel, să jucăm fotbal și să obținem un rezultat bun”, a mai spus Pânzaru.

Dacia Unirea Brăila – Rapid București se va disputa cu o oră mai devreme, 14:00, față de restul partidelor din această etapă intermediară.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Sorin PANĂ‚

Marius ANGHEL 08 Mar. 2016, 14:01 Liga 2
Pe aceeași temă