Brăilenii au gânduri mari înaintea meciurilor cu cele două echipe sucevene: „Mergem să obținem șase puncte”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2015, 10:39 Liga 2
Brăilenii au gânduri mari înaintea meciurilor cu cele două echipe sucevene:**

În această dimineață, fotbaliștii de la Dacia Unirea au programată o ședință de pregătire, iar în jurul prânzului vor pleca spre Pojorâta, acolo unde miercuri, în ultima etapă a turului, vor juca în compania nou-promovatei Bucovina Pojorâta. După meci brăilenii vor rămâne la Pojorâta, urmând ca sâmbătă dimineață să se deplaseze la Suceava pentru partida cu Rapid CFR din prima etapă a returului Ligii a II-a. Nu fac parte din lot Petean și Niță, care sunt în continuare accidentați, însă au revenit la antrenamente Ghiocel și Olenic.

„Mergem să obținem șase puncte, acesta este obiectivul nostru. Nu va fi ușor pentru că la Pojorâta suprafața de joc nu se prezintă prea bine, acolo au pierdut atât Rapid, cât și Farul, însă eu și jucătorii privim cu optimism această partidă. Mergem să batem. Cu Rapid Suceava întotdeuna au fost jocuri echilibrate și ca de obicei ne vom juca șansele. Ghiocel și-a revenit, Olenic și-a ispășit etapa de suspendare, plecăm totuși cu un lot de 20 de jucători pentru că mai avem câțiva la limita suspendării. Eu cred că vom face o figură frumoasă și ne vom îndeplini obiectivul pe care ni l-am propus”, a declarat, citat de obiectivbr.ro, luni, după antrenamentul de dimineață antrenorul Alin Pânzaru.

Înainte etapei de miercuri, Dacia Unirea Brăila se află pe locul 5, cu 20 de puncte, la egalitate cu locul 2 ocupat de Dunărea Călărași. Pojorâta e pe 10 cu 9 puncte, iar Rapid Suceava e pe 6, cu 19 puncte.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Sorin PANĂ‚
 

Marius ANGHEL 10 Nov. 2015, 10:39 Liga 2
Pe aceeași temă