Brăilenii au evoluat cu banderole albe în meciul din cupă! Bunea Stancu: „Nu e treaba mea, pot să protesteze cât vor ei”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 14:05 Liga 2
Brăilenii au evoluat cu banderole albe în meciul din cupă!** Bunea Stancu:

Surprinzător, cu toate că în zilele premergătoare meciului de la Constanța atmosfera la nivelul lotului echipei CF Brăila nu a fost una tensionată, miercuri elevii lui Alin Pânzaru au ieșit de la cabine cu banderole albe pe brațul drept. Jucătorii au protestat în acest fel pentru că nu și-au mai primit salariile de trei luni de zile și nu știu nimic despre viitorul formației brăilene.

În finalul jocului din Cupa României, CF Brăila a pierdut la limită, scor 0-1, cu Farul Constanța, și au ratat calificarea în 16-imile competiției.

Stancu: „Ce treabă am eu cu banderola lor albă?”

Întrebat în legătură cu protestul jucătorilor brăileni, șeful Consiliului Județean, Gheorghe Bunea Stancu, nu a vrut să comenteze prea mult subiectul. Acesta a explicat că își menține în continuare anunțul de retragere în privința managerierii echipei de fotbal, făcut în luna iulie, precum și că motivele pentru care jucătorii au recurs la un asemenea gest nu îl vizează.

„Ce treabă am eu cu banderola lor albă? Care e problema mea? Nu e treaba mea, pot să protesteze cât vor ei. De să mă întrebați pe mine? Am eu vreo obligație față de fotbal? Ați uitat la conferința de presă când am spus că noi ne retragem și că îi invităm pe toți privații, pe voi de la ziare care aveți o grămadă de bani, să băgați bani în fotbal? Am vreo obligație față de fotbal? Am făcut, mai dăm bani cât putem, dar să se întâmple ceva că nu asta e treaba noastră să dăm bani la fotbal. Am fost foarte clari – au avut calificarea în mână, noi avem nevoie de imagine, dacă și-au bătut joc de calificare să se ocupe alții de fotbal. Am constatat că nu sunt eficient când mă ocup de fotbal. Îi lăsăm pe alții să se ocupe. De fotbal nu mă mai întrebați pe mine, întrebați-l pe Soare Adelin, pe cei care se ocupă pentru că nu am eu nicio funcție acolo, nu am nicio treabă cu fotbalul”, a declarat Stancu.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă