Brăila vrea să încheie sezonul cu o nouă victorie în fața Farului. Indiferent de rezultat, echipa lui Pânzaru termină sezonul pe locul 3

Marius ANGHEL 25 May. 2016, 13:45 Liga 2
Brăila vrea să încheie sezonul cu o nouă victorie în fața Farului.** Indiferent de rezultat, echipa lui Pânzaru termină sezonul pe locul 3

După meciul cu SC Bacău, de sâmbăta trecută, jucătorii de la Dacia Unirea au avut liber până marți, când au revenit la antrenamente pentru a pregăti ultimul joc din acest campionat, cel din deplasare, cu Farul Constanța. Cu excepția lui Iosofache, tot lotul este valid pentru disputa de sâmbătă, în care, indiferent de rezultat, Dacia Unirea nu mai are cum să piardă locul al treilea în play-off-ul Seriei I a Ligii 2.

„După o perioadă încărcată le-am acordat o zi în plus pentru a se recupera cât de cât. Oricum, în această săptămână nu facem decât antrenamente de întreținere, nu mai avem pentru ce forța. Indiferent de ce se va întâmpla la Constanța, vom termina campionatul pe podium. Însă, ca la toate meciurile de până acum și pe cel de la Farul îl vom aborda cu dorința de a obține un rezultat pozitiv”, a declarat Alin Pânzaru, citat de Obiectiv Vocea Brăilei.

Meciul Farul – Dacia Unirea, ce contează pentru ultima etapă a acestui sezon de Liga 2, a 10-a a play-off-ului, se dispută sâmbătă, de la ora 11:00.

În precedentele trei întâlniri din acest campionat dintre cele două echipe, la Constanța a fost 1-1, iar la Brăila ambele jocuri s-au terminat cu victoria Daciei Unirea cu 4-0.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 25 May. 2016, 13:45 Liga 2
Pe aceeași temă