Brăila tratează meciul cu Farul ca pe unul de vacanță. „E fără miză, doar de palmares”

Marius ANGHEL 27 May. 2016, 16:42 Liga 2
Brăila tratează meciul cu Farul ca pe unul de vacanță.**

Fotbaliștii Daciei Unirea vor face deplasarea la Constanța pentru partida cu Farul, ultima a actualei ediții de campionat, sâmbătă, în ziua meciului. Decizia i-a aparținut antrenorului Alin Pânzaru, care consideră că acest joc este lipsit de miză.

„Este un meci fără miză, doar de palmares, de aceea vom pleca la Constanța sâmbătă dimineață. De altfel, nici cu situația financiară nu putem spune că stăm pe roze. Dar faptul că plecăm în ziua partidei nu înseamnă că nu ne vom lupta pentru un rezultat bun”, a declarat Alin Pânzaru după antrenamentul de joi.

La fel ca și în partida de pe teren propriu cu SC Bacău, tehnicianul brăilean va alinia o formulă de echipă în care se vor regăsi jucătorii care au evoluat mai puțin în acest campionat. „Vom merge pe mâna jucătorilor tineri și a celor care au evoluat mai puțin. Trebuie să demonstreze că merită să fie în lotul Daciei Unirea. De altfel eu i-am folosit și în partida anterioară și pot spune că am fost mulțumit de prestația lor”, a mai spus Pânzaru.

Singurul jucător din lotul Daciei Unirea care este incert pentru partida cu Farul Constanța este mijlocașul Marius Dima.

În precedentele trei întâlniri din acest campionat dintre cele două formații, la Constanța a fost 1-1, iar la Brăila ambele jocuri s-au încheiat cu victoria Daciei Unirea cu 4-0.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 27 May. 2016, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă