Brăila, obligată să câștige cu FC Clinceni pentru a continua cursa spre prima ligă. „Încă suntem afectați de rezultatul ultimului meci”

Marius ANGHEL 06 May. 2016, 13:13 Liga 2
Brăila, obligată să câștige cu FC Clinceni pentru a continua cursa spre prima ligă.**

Sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 6-a, prima a returului turneului play-off, Dacia Unirea va evolua pe Stadionul Municipal din Brăila în compania echipei FC Academica Clinceni. Un meci în care elevii lui Alin Pânzaru sunt obligați să învingă pentru a-și păstra șansele la primele două locuri.

„Încă suntem afectați de rezultatul ultimului meci, în care am avut toate punctele în mână și am pierdut, a fost o șansă mare de a ne apropia de primele locuri. Nu este însă totul pierdut, mai sunt 15 puncte, în joc orice se poate întâmpla. Noi avem trei meciuri acasă în returulul turneului play-off și trebuie să le câștigăm pe toate. Degeaba câștigi în fața Clinceniului dacă nu acumulezi maximum de puncte și din celelalte dispute de pe teren propriu. Apoi vom fi obligați să scoatem un rezultat bun la Rapid. Dar până atunci avem un joc pe Municipal cu Academica și cu ajutorul brăilenilor din tribună, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare, sper să câștigăm”, a declarat Alin Pânzaru.

Săptămâna trecută, la Clinceni, Dacia Unirea a pierdut dramatic cu 1-2 meciul cu FC Academica. Brăilenii sunt pe locul 3 în play-off-ul Seriei I, cu 28 de puncte, cu 6, respectiv 3 puncte mai puțin decât primele două clasate. FC Academica Clinceni e pe locul 4, cu 27 de puncte.

În tabăra brăileană, cu excepția lui Gabriel Iosofache, tot lotul este valid.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 06 May. 2016, 13:13 Liga 2
Pe aceeași temă