Brăila are meci infernal cu Olimpia. Pânzaru: „E mult mai greu decât cel de la Juventus”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2016, 11:26 Liga 2
Brăila are meci infernal cu Olimpia.** Pânzaru:

Sâmbătă, de la ora 11:00, în ultima etapă a turului Ligii 2, Dacia Unirea, ocupanta locului al 11-lea, va juca pe Municipalul brăilean cu ocupanta poziției a patra, Olimpia Satu Mare. Un alt joc foarte dificil pentru formația pregătită de Alin Pânzaru, asta ținând cont de faptul că adversara brăilenilor traversează o perioadă foarte bună, cu zece rezultate consecutive pozitive.

Pentru acestă partidă tehnicianul brăilean nu va putea conta pe serviciile lui Muscă, atacantul fiind suspendat o etapă după ce a acumulat cel de-al patrulea cartonaș galben.

„Meciul cu Olimpia este mult mai greu decât cel de la Juventus, vom juca acasă și vom fi obligați să ne creem breșe în apărarea adversă pentru a ajunge la poarta lor. Sper ca măcar acum, la acest meci să reușim să gestionăm bine situațiile din cele două careuri. Ce să mai spun, în etapa trecută, în prima repriză am fost dominați, dar ne-am apărat foarte bine, în cea de a doua ne-am creat destule ocazii de gol, dar nu am reușit să înscriem. Muncim, ajungem în fața porții, dar acolo indiferent cine s-a aflat, a ratat cu nonșalanță”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, antrenorul Alin Pânzaru.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Marius ANGHEL 25 Nov. 2016, 11:26 Liga 2
Pe aceeași temă