Brăila acuză penalty-ul pe care arbitrul Cristian Dumitrică i l-a dat Baloteștiului. „Faultul s-a produs în afara careului”

Marius ANGHEL 06 Sep. 2016, 19:15 Liga 2
Brăila acuză penalty-ul pe care arbitrul Cristian Dumitrică i l-a dat Baloteștiului.**

La finalul partidei CS Balotești – Dacia Unirea, încheiată cu scorul de 1-1, Alin Pânzaru, antrenorul echipei brăilene, a intrat în posesia înregistrării meciului din etapa a 5-a. Înainte să revadă jocul, tehnicianul brăilean era convins că în faza premergătoare acordării penalty-ului jucătorul faultat se afla în ofsaid. După ce a văzut filmarea, Pânzaru argumentează cu imagini pe pagina de facebook a clubului Dacia Unirea că „infracțiunea” s-a petrecut în afara careului.

„Categoric nu a fost ofsaid, însă faultul lui Necoară s-a produs cam cu jumătate de pas în afara careului, nici măcar fundașul nostru nu se afla în interiorul suprafeței de pedeapsă. Hai să spunem că arbitrul de centru Cristian Dumitrică nu a fost bine poziționat, că fost păcălit de dinamica fazei, dar nici tușierul de pe acea parte, Cosmin Vatamanu din București, care era pe linie și avea prim planul fazei nu i-a spus centralului că faultul a fost în afara careului”, a spus cu tristețe în glas Alin Pânzaru.

Antrenorul Daciei Unirea nu pune acest semieșec numai pe greșeala de arbitraj, ci în primul rând își acuză elevii de lipsă de luciditate în momentele importante. „În rest, din punctul meu de vedere, toată brigada a avut o prestație bună. La Balotești noi am jucat mai bine atunci când în teren a fost egalitate numerică. Nu-s nemulțumit de joc, ci de rezultat. Când conduci ostilitățile în teren, când ai multe ocazii mari de gol și ai posibilitatea să iei toate pundctele și nu reușești, îți lasă un gust amar”, a mai spus Pânzaru.

Articol scris de Costel FILIP
 

Marius ANGHEL 06 Sep. 2016, 19:15 Liga 2
Pe aceeași temă