Bolohan și Pavel, suspendați un an!

06 Nov. 2008, 15:48 Liga 2
Bolohan și Pavel, suspendați un an!

Comisia de Disciplină a FRF a analizat ieri incidentele petrecute la finalul meciului dintre Cetatea Suceava și Ceahlăul, scor 0-1.

Centralul Marius Bocăneală fusese agresat de jucătorii suceveni ca urmare a acordării unui penalty pentru echipa nemțeană în al șaselea minut de prelungiri, la scorul de 0-0. Cele mai aspre sancțiuni le-au primit Bolohan și Pavel, suspendați pentru un an și amendați cu câte 5.000 de lei fiecare.

De asemenea, secundul Florin Cristescu, care a participat și el la altercație, a fost suspendat pentru trei meciuri și amendat cu 4.280 de lei. De altfel, Cetatea i-a reziliat contractul acestuia încă de săptămâna trecută. Restul jucătorilor eliminați de la suceveni, adică Martin, Cotolan și Celpan, au fost suspendați o etapă și amendați cu 500 de lei. Bolohan (32 de ani) a fost surprins de pedeapsa primită și a declarat:

„Sancțiunea este mult prea aspră și aștept ca echipa mea să facă recurs. În cazul în care decizia va rămâne finală, nu intenționez să mă retrag din activitate, ba mai mult… am să fac niște declarații incendiare peste câteva zile”.

 

articol scris de Mihai Andries

 
06 Nov. 2008, 15:48 Liga 2
Pe aceeași temă