Bolborea și-a luat rămas-bun de la jucători

03 Jun. 2009, 12:01 Liga 2
Bolborea și-a luat rămas-bun de la jucători

Proaspăt destituit de cârma Concordiei Chiajna, tehnicianul Bolborea Dumitru și-a luat astăzi rămas bun de la foștii elevi și colaboratori. Vizibil emoționat, fostul antrenor al echipei de lângă București i-a îmbrățișat pe fiecare în parte, părăsind baza de pregătire de la Roșu mâhnit de acuzele care i-au fost aduse de conducerea clubului.

 

Bolborea a preluat Concordia Chiajna de pe ultimul loc, reușind în partea a două a competiției o clasare onoranta pe locul 5, însă lipsa unui lot numeros i-a fost fatală, mai ales în ultimele etape când n-a putut alinia echipă de bază din pricină accidentărilor și suspendărilor care s-au ținut lanț de echipă ilfoveană, situație în care pe bancă de rezerve luau loc fotbaliști de la grupele de junior ale clubului.

 

În mandatul Bolborea, echipă a adunat 36 de puncte, rămânând neînvinsa de echipele care au făcut pasul spre Ligă întâi, Ceahlăul Piatră Neamț și CSM Ploiești. Interimatul va fi asigurat de fostul mare fotbalist Adrian Bumbescu, ajutat de Bogdan Vintilă și Ionel Adam.

 

Întrucât în penultima etapă Concordia Chiajna avea programat meciul cu defunctă Prefab Modelu, cei din staff-ul Concordiei au plănuit un amical de lux, vineri de la oră 17.00, în deplasare cu viitoarea campioană națională, Unirea Urziceni. 
 
 
 
 

Articol scris de Florin Petrescu

03 Jun. 2009, 12:01 Liga 2
Pe aceeași temă