Boghian vrea cadou de ziua sa trei puncte la Brănești

09 Nov. 2011, 14:42 Liga 2
Boghian vrea cadou de ziua sa** trei puncte la Brănești

Căpitanul FCM Bacău, Gabriel Boghian, a împlinit marți 23 de ani și își așteaptă cadoul de la coechipieri în meciul de sâmbătă, de la Brănești.

După o etapă în care a marcat primul său gol din acest campionat, în remiza 1-1 cu FC Botoșani, căpitanul Gabriel Boghian strânge rândurile pentru ultimele trei runde ale turului. „Avem nevoie de rezultate bune pentru un loc liniștit în clasament”, spune atacantul „galben-albaștrilor”, care și-ar dori un parcurs de final superior precedentelor trei jocuri încheiate toate cu scorul de 1-1. Primul obiectiv: o victorie în deplasarea de la Victoria Brănești.

„Ca la toate meciurile, noi mergem să câștigăm. Cert este că ne trebuie neapărat o victorie, în condițiile în care întâlnim o echipă cu care suntem în luptă directă”, a subliniat Gabriel Boghian, care a împlinit ieri 23 de ani. „Mi-aș dori ca băieții să-mi facă un cadou de trei puncte în meciul de sâmbătă”, a completat căpitanul FCM Bacău, sperând totodată să-și continue și seria golurilor după ce a spart gheața în duelul cu FC Botoșani: „Sigur că aș vrea să înscriu și la Brănești, dar cel mai mult contează să câștigăm, indiferent cine dă gol”.

În ultimele trei etape din tur, FCM Bacău joacă în deplasare la Brănești (12 noiembrie) și Dunărea Galați (26 noiembrie), respectiv pe teren propriu cu Săgeata Năvodari (19 noiembrie).

Sursa: Deșteptarea

09 Nov. 2011, 14:42 Liga 2
Pe aceeași temă