Bilete la Poli – UTA, scoase la vânzare și la Arad! Locațiile de unde fanii utiști pot achiziționa tichete pentru derby-ul Vestului

Marius ANGHEL 10 May. 2017, 17:37 Liga 2
Bilete la Poli - UTA, scoase la vânzare și la Arad!** Locațiile de unde fanii utiști pot achiziționa tichete pentru derby-ul Vestului

După ce clubul ASU Poli a anunțat zilele trecute că suporterii echipei pot achiziționa bilete pentru derby-ul cu UTA Bătrâna Doamnă din 20 de locații, atât din Timișoara, cât și din județul Timiș, acum a venit rândul conducerii clubului arădean să motiveze fanii utiști să meargă în număr cât mai mare la acest meci.

  • Meciul ASU Politehnica Timișoara – UTA Bătrâna Doamnă, contând pentru etapa a 35-a a Ligii 2, e programat să aibă loc duminică, 21 mai, de la ora 19:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

 

Clubul UTA a anunțat că biletele pentru meciul de la Timișoara, cu ASU Poli, pot fi achiziționate începând de mâine, 11 mai. Tichetele vor fi puse în vânzare în două locații: Old Lady”s Pub, din strada Poetului, nr. 3 (orar între 11:00 și 22:00, joi se vând începând cu ora 16:00) și sediul clubului UTA, din Calea Victoriei nr. 20 (program între orele 10:00 – 15:00, aici se pot cumpăra doar de vineri).

Prețul unui bilet este 10 lei, iar, potrivit Druckeria, suporterilor arădeni li s-a pus la dispoziție de organizatori întreaga Peluză Nord a arenei „Dan Păltinișanu”, mai puțin zonele de tampon, deci utiștii pot merge pe stadion în număr de aproximativ 5.000 de persoane.

Organizatorii timișoreni au scos, pentru suporterii ASU Poli, în prima fază la vânzare 5.600 de bilete în locații mai jos amintite, iar dacă acestea se vor epuiza, suma lor va fi suplimentată pe parcurs până la 15.000 de tichete. În afară de Timișora, bilete pentru meciul ASU Poli – UTA Bătrâna Doamnă se mai pot procura și din Lugoj, Recaș, Deta, Giroc și Urseni.

Iată lista completă a locațiilor:

Club D”arc Timisoara (Piața Unirii, nr. 5)
Bierhaus :: Bunker :: Docks (str. E. Ungureanu, nr. 15)
Restaurant Yugoslavia (str. G. Dragomir, nr. 10)
Tornado (str. Arieș, nr. 2)
La Mihai xerox (Complexul Studențesc)
Grill Sârbesc – 2 locații (Iulius Mall și Timișoara Shopping City)
Macelarie Traditionala (str. Dacilor, nr. 15)
Spartan Romania – 2 locații (Girocului și Galeria 1)
Zone Café (str. Uranus, nr. 29)
SSH Caffe (str. G. Ranetti – Șagului)
StudentsPub (Aleea Studenților – Complex)
Caffe DaVinci Timisoara (str. Simion Bărnuțiu, nr. 52 – Modern)
Club As Lounge Cafe – 2 locații (Aradului și Calea Buziașului)
Magazin Radis (Calea Torontalului, zona Ciocanu)
Arena Viola (str. Teiului – Dacia)
Arena Carlo (Calea Aradului, nr. 56)
Pensiunea Casa Iorgovanul – sat Urseni, Strada Mare, nr. 9
Magazin Alfa Darian – sat Giroc, str. Trandafirilor 33 (la Sebi)
Magazin La Cirdei – Recaș, vis-a-vis de BRD
Loris Bar Pizzeria – Deta
Portofino Lugoj – Micro 4 Lugoj
Cofetăria Micro 3 – Lugoj

În săptămâna premergătoare meciului, va mai fi amenajat încă un punct de vânzare, în Piața Operei, lângă restaurantul McDonald”s.

Marius ANGHEL 10 May. 2017, 17:37 Liga 2
Pe aceeași temă