Bercea se retrage din fotbal!

Marian Dima 26 Aug. 2008, 14:00 Liga 2

Chiar în programul oficial al partidei disputate de Petrolul cu FC Ploiești, președintele Consiliului de Administrație al SC FC –ului, Florin Bercea a făcut o declarație interesantă. Oficialul petrolist a anunțat că „Mă retrag din fotbal, dacă nu reușim promovarea nici în acest an!”, mandatul său la echipa ploieșteană fiind unul lipsit de performanțe și plin de nerealizări.

Cea mai mare performanță a acestei noi structuri, rezultate după fuziunea cu adevărata Astra este aceea semifinală de Cupă a României, jucată cu Rapid” – a spus Valeriu Răchită, după meci, Petrolul fiind la al V-lea sezon consecutiv în eșalonul secund, sezon început foarte prost, cu doar un punct din șase, obținut.

Petrolul, reclamată de FC Brașov

Conducerea prim-divizionarei antrenată de Răzvan Lucescu a înaintat un memoriu către compartimentul de specialitate din cadrul federației Române de Fotbal, prin care reclamă o datorie de 3000 de euro, din partea ploieștenilor. Este vorba despre o sumă datorată de Petrolulîn contul transferului fundașului Ovidiu Mendizov, jucător luat în iarna trecută, de la Brașov și pentru care Petrolul a „uitat” să plătească. Președintele „stegarilor”, Dinu Gheorghe spune că: „Nu credeam că e nevoie să ajungem la comisii pentru o asemenea sumă, dar asta e, nici să rămânem păcăliți nu putem. Credeam că Petrolul este un club de bună credință, dar în acest caz a dovedit contrariul, față de relația cu FC Brașov”.

Marian Dima 26 Aug. 2008, 14:00 Liga 2
Pe aceeași temă