Barbu și-a anunțat plecarea: „Nu știu cât va mai rezista Rapidul”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 12:01 Liga 2
Barbu și-a anunțat plecarea:**

Rapid Suceava abordeaza meciul de sambata cu Unirea Tarlungeni fara antrenorul Marin Barbu pe banca tehnica. Ajuns la capatul rabdarii, „Magiun” si-a anuntat plecarea de pe Areni dupa doar cinci etape scurse din noul sezon, spunand ca nu mai are nicio solutie pentru a-si motiva jucatorii, in conditiile in care acestia nu sunt platiti de luni de zile, iar municipalitatea nu pare dispusa sa mai finanteze Rapidul pana ce conducerea „ceferistilor” nu justifica banii primiti pana acum.

„Tin sa va anunt ca nu mai sunt pe baricade. S-a umplut paharul. Si asa nu mai dreptul sa mai iau loc pe banca, avand in vedere ca nu am semnat nici pana acum un contract cu Rapid. Voi mai sta in jurul echipei doar pentru meciul de sambata. Eu am avut cele mai bune intentii, dar mi-am epuizat arsenalul. Nu mai pot sa-i motivez pe jucatori fara bani de atata timp”, a anuntat  Barbu.

„Magiun” spera ca prin plecarea sa de la Rapid sa fii tras un ultim semnal de alarma sub geamurile Primariei. „Poate un soc pentru oamenii care nu ajuta cu absolut nimic echipa asta. Nu stiu cat va mai rezista Rapidul, daca oamenii care conduc orasul nu-si vor indrepta fata si catre fotbal. Cu mine sau fara mine pe banca tehnica, cu doua-trei plombe in lot, aceasta echipa ar fluiera in Liga a II-a daca ar avea liniste pe plan financiar”, considera Barbu care a tinut sa-i felicite pe jucatorii pentru caracterul de care au dat dovada. „Chiar si fara bani, i-am vazut pe baietii motivati sa castige meciul de sambata. Vreau sa-i felicit pentru seriozitatea cu care s-au antrenat”, a spus fostul tehnician al Forestei.

Barbu a tinut sa le raspunda si gurilor rele care au insinuat ca rapidistii nu si-au aparat corect sansele in meciul de la Buzau, pierdut de Rapid cu 0-3. „Publicul nu stie situatia. Comentariile sa le faca cei care sunt in cunostiinta de cauza. Ca sa nu mai apara tot felul de comentarii, am plecat eu”, a spus „Magiun”.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 12:01 Liga 2
Pe aceeași temă