Barbu revine la discuții!

27 Aug. 2012, 15:15 Liga 2
Barbu** revine la discuții!

Marin Barbu va reveni astazi la Suceava pentru a purta o noua runda de discutii cu autoritatile locale despre eventuala sa instalare in functia de antrenor principal al Rapidului. „Magiun” a precizat insa ca deocamdata nu se pune problema sa conduca antrenamentele sau sa fie prezent pe banca tehnica la jocul de marti din Cupa Romaniei, din moment ce nu are semnat vreun contract cu gruparea „ceferista”.

„Sunt cam tulburi apele acolo. Voi veni maine la Suceava sa discut din nou cu domnul primar si cu domnul presedintele al Consiliului Judetean, Catalin Nechifor. Liga a 2-a nu este un maidan. Exista niste principii si regulamente. Nu pot sta pe banca tehnica a unei echipe din moment ce nu am un contract inregistrat la Federatie Romana de Fotbal. Nu am venit sa ma autopropun la echipa Rapid, daca patronii clubului nu vor, nu vor… si cu asta basta”, a declarat Marin Barbu, care a precizat ca in ultimele zile a tinut legatura doar cu presedintele-executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Pana la rezolvarea balamucului iscat la echipa locala de fotbal, concluzia e una singura: conducatorii Rapidului au dat vrabia din mana pe cioara de pe gard cand au decis sa-l indeparteze pe antrenorul Ovidiu Murariu si sa inceapa discutiile pentru aducerea lui Marin Barbu pe banca tehnica de pe Areni.

Sursa: Gazeta de Suceava

27 Aug. 2012, 15:15 Liga 2
Pe aceeași temă