Barbu a părăsit aseară Suceava fără să semneze

23 Aug. 2012, 16:40 Liga 2
Barbu a părăsit aseară Suceava** fără să semneze

În condițiile în care negocierile cu Marin Barbu nu s-au finalizat în cursul zilei de ieri, echipa a fost condusă de pe bancă la amicalul cu FC Botoșani de către secundul Bogdan Tudoreanu.

„Magiun” a fost însă prezent la meci, în tribune, de unde i-a spionat pe fotbaliștii suceveni.

„Echipa a încercat să joace și n-a făcut-o tocmai rău. Dacă nu ar fi existat greșeala individuală a lui Preda de la primul gol și dacă nu ar fi intrat în ultimul sfert de oră în teren toți jucătorii tineri din lot, cred că Rapidul nu ar fi pierdut acest meci. Chiar dacă FC Botoșani este un club mult mai organizat în acest moment și beneficiază de jucători mai bine cotați, pot spune că nu a existat vreo diferență majoră între cele două formații în acest joc”, a declarat Marin Barbu.

Fostul tehnician al Forestei a vorbit și despre modul în care decurg negocierile cu oficialii Rapidului în privința oficializării contractului cu gruparea suceveană.

„Fiecare parte ne-am precizat condițiile, iar acum urmează ca oficialii de la Rapid să primească OK-ul din partea factorilor de decizie locali. Eu mă întorc acasă ca să-mi rezolv unele probleme personale, urmând să revin la Suceava în două-trei zile, când sper ca aceste negocieri să se finalizeze cu succes”, a precizat Marin Barbu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

23 Aug. 2012, 16:40 Liga 2
Pe aceeași temă