Balaur: „Nu știu de ce nu a fost un meci televizat”

15 Nov. 2008, 18:00 Liga 2
Balaur: „Nu știu de ce nu a fost un meci televizat

Ușor dezamăgit după meciul de azi contra Ceahlăului, tehnicianul celor de la Buftea le dă credit jucătorilor săi în ceea ce privește controversata fază din minutul 66.

Eu nu am reușit să văd faza de penalty foarte bine pentru că eram în partea cealaltă a terenului, dar dacă jucătorii mei au părăsit terenul înseamnă că ceea ce spun ei este adevărat. Eu îi cred”, a declarat Balaur. Mai mult, el le acordă circumstanțe atenuante pentru gestul de a părăsi terenul, deși știe că nu a fost un gest regulamentar: „Ei au fost frustrați și primul impuls a fost să părăsească terenul. Au avut un comportament non-sportiv, dar am reușit să îi readuc pe teren repede și deocamdată au scăpat de vreo sancțiune”.

Chiar dacă nu a dorit să comenteze arbitrajul, Ion Balaur a comentat netelevizarea meciului: “Nu știu de ce nu a fost un meci televizat, noi am avut toate meciurile de acasă de până acum televizate. Mă gândeam că poate asta a fost o măsură de precauție pentru ceva. Eu nu vreau să comentez pentru că nu sunt în măsură. Nu comentez arbitrajul pentru că nu e treaba mea, nu-i comentez pe cei de la Ceahlăul pentru că fiecare trebuie să își vadă de treaba lui. Așa este în fotbal, avem regulamentele noastre”. „Despre meci pot spune că meritam să îl câștigăm, eu mă bucur că am reușit să luăm un punct, dar s-a văzut clar că ei nu au avut ocazii de gol.” a încheiat fostul jucător al Gloriei Bistrița.

Împrumutat de FC Timișoara la CS Buftea, Axente este liderul marcatorilor din seria I a Ligii a II-a.

Deși nu a marcat în meciul de azi, el era foarte mulțumit de rezultatul partidei. „Se știa dinainte ce va fi la Piatra Neamț. Toate echipele s-au plâns de faptul că nu au reușit să ia niciun punct în confruntarea cu Ceahlăul. Noi am reușit să luăm un punct și suntem mândri de asta. Am plecat de acasă împăcați într-un fel cu ce urma să se întâmple acolo. Atât eu cât și colegii mei am plecat cu gândul că vom lupta atât cu echipa cât și cu arbitrajul. Noi suntem mulțumiți de prestația noastră de astăzi, am făcut tot ce am putut și în sinea noastră știm că meciul acesta noi l-am câștigat”.

Conform lui Axente, „hotărârea de a părăsi terenul ne-a demonstrat că am fost uniți. Pe parcursul meciului au mai fost faze care ne-au supărat, iar greșeala arbitrului a fost cireașa de pe tort. A fost vorba de demnitatea noastră, dar se pare că puțin ne-a fost de folos. Noi am ieșit de pe teren prin minutul 70, iar când ne-am întors în joc am vazut o schimbare în bine a arbitrajului.”

Anca Oprea

15 Nov. 2008, 18:00 Liga 2
Pe aceeași temă