Băcăuanii vor să repete isprava de la Brăila și la Buzău. Jucătorii lui Popovici merg pe aceeași strategie

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 14:10 Liga 2
Băcăuanii vor să repete isprava de la Brăila și la Buzău.** Jucătorii lui Popovici merg pe aceeași strategie

SC Bacău apelează pentru a doua oară la rând la aceeași strategie. După ce runda trecută a avut meci la Brăila, acum joacă din nou în deplasare, la Buzău. Conducerea clubului va apela din nou la o deplasare în dimineața jocului și speră ca rezultatul să fie asemănător ca cel de sâmbăta trecută, adică o nouă victorie.

Băcăuanii se vor trezi cu noaptea în cap și sâmbătă dimineață, vor parcurge cei aproximativ 175 de kilometri cu autocarul până la Buzău și apoi vor întâlni o echipă care până de curând era invincibilă pe teren propriu. Și în clasament situația dintre cele două echipe este diferită. Buzoienii au cu șapte puncte mai mult în clasament, 40 față de 33, și țintesc la locul 3, în schimb, jucătorii lui Cristi Popovici mai pot spera și ei la o poziție mai sus, însă mai degrabă vor să și-o păstreze pe cea actuală. Cât privește partea financiară, ambele grupări au mari probleme și trăiesc cu emoțiile desființării.

„Nu e ușor, dar nu avem ce face. Strângem din dinți și-i dăm bătaie”, a declarat, pentru desteptarea.ro, antrenorul SC-ului, Cristi Popovici, care va continua să ruleze lotul: „Practic, în acest play-off, toți jucătorii vor primi șansă. Ei se află în plină fază de monitorizare, astfel încât să ne edificăm asupra cărora dintre ei vom miza și de la vara încolo”.

Pentru această etapă, antrenorul băcăuanilor nu-i poate folosi pe Căinari și Dumitriu, ambii accidentați, iar Drugă, Vraciu, Lozneanu și Andrei Pavel sunt la limita suspendării. „Ambii au probleme musculare și am decis să-i menajăm la jocul de sâmbătă, unul în care vom întâlni o grupare care beneficiază de mulți jucători cu experiență precum Georgian Marcu, Pălimaru, Vlaicu, Dedu sau Claudiu Dumitrescu. Mizez pe elanul și tinerețea noastră, chiar dacă oboseala care se va acumula în timpul deplasării își va spune, probabil, cuvântul”, a concluzionat Popovici.

Dacă în meciul de la Brăila, Savu și Oancea au debutat în Liga 2, sâmbătă, la Buzău, la Sport Club ar putea juca un atacant de doar 15 ani. Rareș Enea, component al naționalei României U15, se antrenează cu prima echipa și este foarte posibil să fie trimis și el pentru câteva minute pe teren contra Gloriei. „Rămâne de văzut cât anume va juca, însă, indiferent de numărul de minute, debutul în liga secundă constituie pentru acest atacant cu calități fizice remarcabile un mare capital de încredere”, a mai spus, pentru desteptarea.ro, Cristi Popovici.

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă