Azaharioaei se întoarce în „Cetate”

01 Aug. 2009, 15:32 Liga 2
Azaharioaei se întoarce** în

După ce i-a văzut la lucru pe juniorii din lot în ultimele meciuri de pregătire, antrenorul Ioan Radu a decis că se impune readucerea la echipă a lui Nicu Azaharioaei, fotbalist care inițial fusese împrumutat la concitadina Rapid.

„În condițiile în care Duman este accidentat de mai mult timp, iar Jalbă nu a prea convins, am hotărât să-i aducem înapoi de la Rapid pe juniorii Azaharioaei și Matei”, a declarat tehnicianul Cetății.
 

 

Astăzi, Cetatea a pierdut cu 4-3 (4-1) amicalul susținut la Bacău în compania Aerostarului. Golurile formației sucevene au fost marcate de Homneac (2) și Lipovanu.
Pentru Cetatea Suceava au evoluat: Luca – Apetroaie, Halip, Ailenii, Tomescu – Azaharioaie, Coșoschi, Apetri, Homneac – Andrieș, Golofca. Au mai intrat: Lipovanu, Chirivici și Pascal.
 

 

Vor să amâne următorul amical

Următorul meci de pregătire al Cetății este programat marți la Iași, în compania formației Poli II. Cu toate acestea, antrenorul Ioan Radu spune că acest joc test este foarte probabil să fie anulat la cererea grupării sucevene, din cauza accidentării mai multor componenți ai lotului. Pe lista indisponibililor se află în acest moment jucători ca Dicher, Andrieș, Feraru, Duman, Hapiuc sau Sumanariu.
 

 

Sursa: suceavasport.ro

01 Aug. 2009, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă