Axiopolisul lui Petre Grigoraș, pregătit să producă o nouă surpriză în Cupa României: ”Pentru Cernavodă este meciul deceniului.” Analiza experimentatului antrenor înaintea jocului cu Minaur Baia Mare

Marius ANGHEL 27 Sep. 2022, 13:48 Cupa României
Axiopolisul lui Petre Grigoraș, pregătit să producă o nouă surpriză în Cupa României: ”Pentru Cernavodă este meciul deceniului.” Analiza experimentatului antrenor înaintea jocului cu Minaur Baia Mare

Singura echipă din Liga a 4-a rămasă în actuala ediție a Cupei României, sezonul 2022-2023, Axiopolis Cernavodă, întâlnește în faza Play-off-ului divizionara secundă Minaur Baia Mare. Partida are loc astăzi seară, de la ora 19:00, pe stadionul Ideal din Cernavodă, în nocturnă, așa cum a organizat și precedentele trei jocuri din această competiție.

Echipa antrenată de Petre Grigoraș, pentru care evoluează și fiul ”principalului”, Alexandru Grigoraș, este ultima dintre cele șapte câștigătoare ale Fazei Regionale rămasă încă în competiție și care își dorește să producă o nouă surpriză și să acceadă în faza grupelor.

Petre Grigoraș, înaintea meciului dintre Axiopolis și Minerul Baia Mare: ”Pentru Cernavodă este meciul deceniului”

Petre Grigoraș (58 de ani) consideră că acest meci este unul al deceniului pentru Cernavodă. În turul precedent, Axiopolis a trecut de o divizionară secundă, de Unirea Constanța.

”Este clar că plecăm cu șansa a doua, pentru că întâlnim o echipă din Liga a 2-a, cu alt ritm și intensitate și un buget de 1,8 milioane euro. Va fi infinit mai greu decât cu Unirea Constanța, pentru că Baia Mare are jucători foarte puternici și masivi. Nu ne ajută faptul că au pierdut în ultima etapă și la clubul lor a fost o situație tensionată, vorbindu-se despre schimbarea antrenorului. Trebuie să jucăm la capacitate maximă și să încercăm să facem istorie cu o calificare în grupe. Este al nouălea meci pe care-l jucăm în Cupa României în acest sezon. Indiferent de rezultat, va fi o sărbătoare și ne dorim ca la final să ieșim cu fruntea sus pentru că am dat totul pe teren. Dacă ne vom bucura, va fi ceva extraordinar ca o echipă din Liga a 4-a să meargă la acest nivel. Dacă nu, nimeni nu trebuie să fie supărat, pentru că ne-am depășit condiția și am ajuns până în play-off. Pentru Cernavodă este meciul deceniului”, a spus experimentatul antrenor citat de Constanța Sport.

Stadionul Ideal din Cernavodă se anunță din nou arhiplin

Cel mai probabil, stadionul Ideal din Cernavodă, cu 750 de locuri, va fi plin și cu ocazia acestui joc, așa cum a fost și la precedentele. Publicul i-a impulsionat pe Alexandru Moise și compania și la fel se va întâmpla și contra băimărenilor.

”Cea mai mare bucurie este că stadionul va fi din nou plin. Și-au anunțat prezența și fani din împrejurimi și din Constanța, astfel că va fi din nou o atmosferă extraordinară”, a mai declarat Petre Grigoraș.

Jocul dintre Axiopolis Cernavodă și Minaur Baia Mare va putea fi urmărit și pe internet, în direct pe pagina de Facebook a clubului și pe Constanța Sport, cât și pe Liga2.ro.

Axiopolis, echipa cu cele mai multe meciuri disputate în actuala ediție a Cupei României

În această ediție a Cupei României, Axiopolis Cernavodă a disputat până acum cele mai multe meciuri, șase la număr.

În Faza Regională a obținut două victorii în grupă, 12-0 la Victoria Traian (Liga 4 Brăila) și 7-2 pe teren propriu cu CSL Victoria Gugești (Liga 4 Vrancea), iar finala a câștigat-o în fața celor de la Unirea Braniştea (Liga 3), cu 2-1.

În Turul 1 a trecut cu 2-1 de Gloria Albeşti (Liga 3), în Turul 2 a învins cu 3-1, după prelungiri, Agricola Borcea (Liga 3), iar în Turul 3 a eliminat Unirea Constanţa (Liga 2) cu o victorie cu 3-1.

Adversarul din Play-off, Minaur Baia Mare a evoluat până acum în Cupa României doar în Turul 3, unde a învins cu 2-1 echipa CSM Satu Mare.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cu-un-parcurs-nu-foarte-bun-in-liga-2-minaur-baia-mare-merge-cu-teama-pe-terenul-echipei-axiopolis-cernavoda-ciprian-danciu-lauda-formatia-din-liga-4-antrenata-de-petre-grigoras-19246560

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-play-off-ului-cupei-romaniei-si-partidele-televizate-cele-16-meciuri-se-joaca-in-nu-mai-putin-de-13-intervale-de-timp-19246130

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-noua-echipa-a-orasului-targu-mures-printre-castigatoarele-celor-sapte-finale-din-faza-regionala-cluburile-calificate-in-turul-1-al-competitiei-19237648

Marius ANGHEL 27 Sep. 2022, 13:48 Cupa României
Pe aceeași temă