Aviz negativ pentru Bădoiu

Loredana JUGLEA 01 Aug. 2008, 12:42 Liga 2
Aviz negativ pentru Bădoiu

Diagnosticat cu o boală gravă a rinichilor, Sindrom Nefrotic, jucătorul echipei Jiul, Alex Bădoiu nu a primit, conform unor surse din cadrul clubului, avizul favorabil al medicilor de la București pentru a mai juca fotbal vreodată.

„ Nu cred că Bădoiu va mai juca vreodată fotbal din cauza bolii sale”, a spus un apropiat al jucătorului.

Antrenorul Puiu Antohi spune că gruparea petroșeneană așteaptă răspunsul oficial al medicilor care l-au consultat pe jucător.

„ Deocamdată nu am primit nimic oficial. Știu că starea jucătorului nu este una foarte bună. Nu a făcut deplasarea în Ungaria și oricum nu face parte din vederile mele pentru faptul că a lipsit o bună perioadă de timp. Va fi o pierdere dacă Bădoiu nu va mai juca pentru că era un fotbalist talentat”, a spus tehnicianul.

Bădoiu a cochetat o vreme cu Poli Timișoara dar din cauza bolii sale nu a putut face față cerințelor de acolo. Fundașul de 25 de ani a urmat un lung tratament cu antibiotice și Prednison și era optimist în ceea ce privește viitorul său. „ Mă simt bine, vreau să revin pe gazon”, a spus în urmă cu câteva săptămâni jucătorul.

Loredana JUGLEA 01 Aug. 2008, 12:42 Liga 2
Tags:
Pe aceeași temă