„Avem toate argumentele pentru a câștiga acest joc”

12 Apr. 2012, 12:35 Liga 2

FCM Bacău a intrat în linia dreaptă a pregătirilor pentru jocul de vineri, de pe teren propriu, cu Callatis Mangalia, din etapa a 21-a. De ieri, „galben-albaștrii” sunt în cantonament, urmând ca astăzi să efectueze ultimul antrenament, programat chiar la ora jocului: 17.00. Antrenorul Gheorghe Poenaru contează pe întreg lotul de jucători, cu excepția mijlocașului George Taban, suspendat ca urmare a eliminării suferite în partida de duminică trecută, de la Snagov.

Revelația returului

Băcăuanii speră să se impună vineri și să lege astfel trei victorii, care le-ar permite să rămână pe plus în clasamentul „adevărului”. „Traversăm o perioadă bună în planul rezultatelor și îmi doresc să continuăm pe această linie. Vineri, vom întâlni una dintre surprizele plăcute ale returului, dar cred că avem toate argumentele pentru a câștiga acest joc”, a declarat antrenorul FCM Bacău, Gheorghe Poenaru.

La foc automat

Pentru FCM Bacău, partida de vineri, cu Callatis Mangalia va fi cea de-a patra susținută într-un interval de numai 13 zile. De altfel, Doboș și compania se pregătesc pentru un nou tur de forță, cu trei jocuri în decurs de o săptămână. Astfel, pe 21 aprilie, Bacăul se va deplasa la Iași, pentru meciul cu CSMS, pe data de 25 va primi vizita Brăilei, pentru ca pe 28 aprilie să întâlnească, tot pe teren propriu, echipa lui Gica Hagi, Viitorul Constanța.

Sursa: Deșteptarea

12 Apr. 2012, 12:35 Liga 2
Pe aceeași temă