„Avem șanse mari pentru locul al doilea!”

07 Apr. 2009, 15:36 Liga 2

Consilierul sportiv al celor de la FC Ploiești crede că este foarte posibil ca, în două etape, echipa sa să ajungă pe locul secund, adică unul care-i asigură, la final, promovarea!
După ce a bătut Sportul, cu 2-0, prin golurile marcate de Damaschin și Paulinho, Șumudică speră să "lege" trei victorii consecutive.

 

"Dacă învingem la Snagov și, apoi, acasă, pe Cetate Suceava, avem șanse mari să fim pe locul doi, pentru că fotbaliștii de la Tulcea au meci foarte greu, la Petrolul, iar apoi vor sta și ei, pentru prima dată în acest retur. Cred că orice echipa care obține 3-4 victorii la rând poate face salturi importante în clasament și eu nu văd nici echipa Petrolul ieșită din calculele promovării" – spune consilierul sportiv al ploieștenilor.


"Nu sunt încă mulțumit de ceea ce jucăm, 100%, dar important este că evoluția echipei a fost schimbată în bine. Au apărut între titulari jucători noi, iar alții, care au greșit, vor plăti, prin faptul că vor lua loc pe banca de rezerve, alături de mine, așa cum s-a întâmplat, pe rând, cu Sandu, Stan, Oprsal și alții. Nu mă interesează dacă sunt dorit sau nu în vestiar, nu țin cont de zvonurile aruncate peste tot de diverse persoane, nu cred că sunt jucători care să prefere să rateze un obiectiv, acela al promovării, pentru că nu le place antrenorul, de exemplu. Din contra, cred că și atmosfera la echipă va fi din ce în ce mai bună, dacă vom urca în clasament".

 

Judecată cu Progresul

Somați să elibereze baza sportivă până în data de 7 aprilie, angajații clubului Progresul s-au trezit evacuați de jandarmi. Federația nu îi va mai programa în campionat pentru a doua oară, iar în această situație Progresul va fi automat retrogradată. Astfel, Marius Șumudică și alți foști jucători progresiști au șanse mici să-și recupereze banii datorați de clubul din Parcul cu Platani, prin instanțele FRF.  "Șumi" a înaintat o acțiune în instanțele civile, pentru a-și încasa salariile, ceea ce va fi foarte dificil, societatea fiind deja declarată falimentară în urma unor litigii comerciale.

 

Articol scris de Marian DIMA

07 Apr. 2009, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă