„Avem șanse foarte mari de promovare”

21 Jan. 2012, 19:51 Liga 2

Decarul Farului, Petre Ivanovici, se descurcă excelent și în postura de mijlocaș ofensiv în spatele vârfului (în sistemul 4-2-3-1), acolo unde l-a poziționat noul antrenor, Viorel Tănase, care l-a mutat de pe partea stângă a liniei de mijloc, așa cum juca la fostul tehnician, Marian Pană.

„Iva” a marcat în ambele amicale de până acum ale Farului, 7-0 cu Abatorul Slobozia și 3-0, azi, cu Eolica Baia, partidă în care a deschis scorul cu o execuție de efect, preluare la marginea careului și șut fulgerător, aproape de vinclu.

„Mă bucur că am marcat și astăzi. Sper să o țin tot așa. Trebuie să ne pregătim foarte bine, pentru că avem un retur greu. Vrem să jucăm cât mai bine, pentru a putea promova. Am început foarte bine seria amicalelor, dar nici adversarii nu au fost foarte puternici. Oricum, noi ne dorim să câștigăm fiecare amical. Ne așteaptă o perioadă foarte grea de acumulări fizice la munte, unde trebuie să alergăm cât mai mult, pentru a fi în formă în campionat. Eu sunt optimist și cred că avem șanse foarte mari de promovare”
, a declarat Ivanovici.

sursa: Sport 13

21 Jan. 2012, 19:51 Liga 2
Pe aceeași temă