Au inceput lucrarile la stadionul „Municipal”: Se misca!

Publicat: 21 Jul. 2009, 13:28 Actualizat: 21 Jul. 2009, 15:39 Liga 2
Au inceput lucrarile la stadionul „Municipal”:  Se misca!

 

“Uitati-va la stadion!”. Indemnul ii apartine fostului international român Gheorghe Popescu, prezent in weekend in Bacau, si a fost raspunsul la intrebarea referitoare la fotbalul bacauan.

 

Dezolant, cu zone decopertate si cu scaune rupte, stadionul “Municipal” asteapta renovarea. De ieri, la stadion se munceste! Lucrarile au inceput la tribuna “B”, prima operatiune fiind cea de demontare a scaunelor. Asta pentru ca se incearca refacerea izolatiei. Dupa aceea, scaunele rupte vor fi inlocuite cu altele de la peluze. Deocamdata, lucrarile se vor efectua doar la tribuna “B”. “E bine ca s-a inceput!”, spunea unul dintre suporterii bacauani.

 

“Sigur va dura pentru ca lucrurile s-au miscat destul de greu. Ar mai trebui si un var, pentru ca stadionul pare in paragina. In felul acesta s-ar mai acoperi ruina si, macar la suprafata, stadionul poate parea altfel”. Cu var s-a dat doar la tribuna oficiala.

 

Este greu de crezut ca pâna la debutul campionatului lucrarile vor fi terminate. Asa ca, responsabilii cauta sa rezolve problema celor doua tribuni. Ca despre gazon, lucrarile au inceput de la finalul campionatului trecut iar suprafata de joc arata destul de bine. Nu se stie, insa, cum va rezista gazonul in timpul campionatului daca ploile se vor inghesui deasupra Bacaului!

 

Sursă: deșteparea.ro

Publicat: 21 Jul. 2009, 13:28 Actualizat: 21 Jul. 2009, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă