Au dat mingea pe lopată!

07 Mar. 2012, 14:44 Liga 2
Au dat mingea pe lopată!

Autoritățile locale au lăsat de izbeliște stadionul „Municipal”, principala arenă sportivă a Bacăului fiind acoperită de mormane de zăpadă. Lipsa de interes manifestată de Primărie față de un obiectiv de utilitate publică precum stadionul din centrul orașului nu mai reprezintă de mult o noutate. Știrea de-abia acum începe: sătui de indiferența municipalității, jucătorii FCM Bacău au decis să înlocuiască antrenamentul de ieri dimineață cu o activitate de ordin gospodăresc. Înarmați cu lopeți, hârlețe, târnacoape, roabe și prelate, fotbaliștii pregătiți de Gheorghe Poenaru au spart și îndepărtat stratul de gheață ce acoperea gazonul de pe stadion!

Iarba verde de acasă

Acțiunea „Iarba verde de acasă” a durat aproximativ o oră și jumătate. Cam cât o ședință normală de pregătire. „Antrenamentul”, unul cu totul neobișnuit pentru o echipă de fotbal ce reprezintă un oraș cu pretenții precum Bacăul, și-a atins scopul, suprafața de joc fiind degajată în întregime. „Dezinteresul autorităților în ceea ce ne privește persistă de ani de zile, așa că nu ar trebui să mai mire pe nimeni. Prin urmare, am discutat cu jucătorii și am decis că e mai bine să ne facem singuri treaba decât să așteptăm un ajutor care oricum nu ar fi venit”, a declarat antrenorul FCM Bacău, Gheorghe Poenaru.

Știre de primă pagină?

„Indepărtarea startului de gheață ne permite să intrăm pe gazon chiar la sfârșitul acestei săptămâni. Am convingerea că terenul va rezista”, a precizat antrenorul Poenaru, care a programat un joc-școala sâmbătă, pe „Municipal”: „Practic, acest amical în familie va fi ultima repetiție înaintea partidei din deplasare, cu Farul Constanța, de sâmbăta viitoare, din prima etapă a returului”.

În ceea ce privește primul meci oficial de acasă al FCM Bacău, acesta este programat pe 24 martie. Rămâne de văzut dacă munții de zăpadă de pe pista de atletism a „Municipalului” se vor topi până atunci. Sau poate că se va trezi Primăria să-i transporte în afara stadionului; asta da știre!

Sursa: Deșteptarea

07 Mar. 2012, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă