Au cuvântul marcatorii Șelimbărului! Ce au spus Natea, Luca și Ciocâlteu după succesul la scor cu Poli Timișoara. Primii doi au reușit întâiul loc gol în Liga 2

Ovidiu BOICA 14 Aug. 2022, 17:43 Liga 2
Au cuvântul marcatorii Șelimbărului! Ce au spus Natea, Luca și Ciocâlteu după succesul la scor cu Poli Timișoara. Primii doi au reușit întâiul loc gol în Liga 2

CS Comunal Șelimbăr a reușit o victorie răsunătoare în etapa a 2-a a noului sezon de Liga 2. Trupa sibiană a trecut pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, cu 4-0 de Politehnica Timișoara.

Ciprian Natea (13′), Alexandru Ciocâlteu (61′, 66′) și Alexandru Luca (90′ – penalty) au înscris împotriva bănățenilor și au dus echipa lor pe locul 1 în campionat, la golaveraj, fiindcă, momentan, și alte trei formații au punctaj maxim după primele două etape.

Ciprian Natea a înscris în Liga 2 în al 17-lea meci jucat pentru Șelimbăr

Fundașul central Ciprian Natea (26 de ani) a avut de așteptat 17 meciuri pentru a marca primul gol în eșalonul secund. A reușit-o într-o zi de 13, în minutul 13 al partidei cu Poli Timișoara, câștigată cu 4-0. Jucătorul originar din Sibiu a deschis scorul cu o reluare din voleu, sub transversală, în urma unui corner.

”Trebuia să vină și primul gol, deja au trecut multe meciuri. M-am bucurat când am văzut că am deschis scorul. Important e că am câștigat”, a spus Natea, la finalul jocului, dedicând reușita ”familiei, în primul rând, și tuturor oamenilor care ne susțin”.

Fundașul crede că, în meciul cu bănățenii, diferența a fost făcută de atitudine. ”Un meci dificil, pe care noi ni l-am făcut ușor, cred, un meci ca toate celelalte, cred că la Liga 2 cam toate meciurile sunt echilibrate, diferența a făcut-o atitudinea, cred că fiecare și-a câștigat duelurile pe poziția lui și asta face diferența”, a mai spus Natea.

Alexandru Luca a reușit și el primul gol în Liga 2 și la seniori: ”Ne-am adaptat foarte bine la condiții și mă bucur că am reușit să câștigăm”

Primul gol în Liga 2 l-a reușit și Alexandru Luca (18 ani). Mijlocașul a vorbit cu maturitate despre golul său: ”Sunt foarte fericit că am reușit să înscriu, dar până la urmă nu acesta e lucrul care contează. Contează că am reușit să câștigăm. Cum am zis (n.a. în conferința de presă de dinaintea jocului), a fost un meci foarte greu și chiar aveam nevoie să câștigăm, am reușit să legăm două victorii.”

Luca a adăugat că CS Comunal Șelimbăr a întâlnit ”o echipă incomodă”, așa cum se aștepta, dar ”călăreții roșii” au reușit să găsească drumul spre victorie: ”A fost un meci foarte greu, pe o căldură foarte mare. Mă bucur că am reușit să câștigăm. Cum am zis și la conferința de dinaintea meciului, (n.a. Poli Timișoara) e o echipă bună, o echipă incomodă, care a schimnbat destul de mulți jucători, dar, după părerea mea, ne-am adaptat foarte bine la condiții și mă bucur că am reușit să câștigăm. (…) Mă bucur că suntem acolo sus, asta ne-am propus și sperăm ca și după meciurile care urmează să fim tot acolo sus.”

  • Luca se află la al doilea sezon în Liga 2, tot la Șelimbăr, după ce în cel trecut a fost folosit de Beza în 22 de meciuri, 8 ca titular. În cel actual a fost integralist în aceste prime două partide și a și reușit să înscrie o dată.

Alexandru Ciocâlteu i-a făcut cadou soției cele două goluri

Alexandru Ciocâlteu (32 de ani), autorul a două goluri cu Poli Timișoara, i-a dedicat soției reușitele pentru ziua ei de naștere. ”Cadoul” fusese promis încă de acum o săptămână, dar atacantul nu s-a ”lipit” la gol cu FC Brașov (1-0).

”Golurile i le dedic soției mele, pentru că săptămâna trecută i-am promis că o să marchez în meciul cu Brașovul și nu m-am ținut de cuvânt. A fost ziua ei și îi dedic în totalitate golurile”, a spus Ciocâlteu.

Fotbalistul lui Eugen Beza spune că nu e niciun secret pentru forma bună în care se află la acest început de sezon: ”Mă pregătesc foarte bine și golurile vin. Dacă ești serios, vin și golurile, și evoluțiile bune.”

După cele două victorii de la Râmnicu Vâlcea, Ciocâlteu speră ca CS Comunal Șelimbăr să vină cu puncte și din deplasări, iar prima ocazie este peste o săptămână, pe terenul nou-promovatei Progresul Spartac.

Legat de jocul cu Poli Timișoara, Ciocâlteu crede că de bun augur a fost faptul că s-a marcat repede, iar în partea a doua, reușitele au venit pe contraatac. ”A fost un meci destul de greu, am început bine, am dat gol destul de repede. Asta ne-a facilitat un pic jocul. Apoi, în repriza a doua, pe contraatac i-am prins și am marcat încă trei goluri”, a completat jucătorul originar din Sinaia.

  • Ciocâlteu a marcat 4 goluri în 25 de meciuri jucate pentru CS Comunal Șelimbăr în sezonul trecut de Liga 2. În cel actual are deja două goluri în două partide.

Etapa viitoare, trupa lui Eugen Beza joacă în deplasare la Progresul Spartac, la Buftea, sâmbătă, de la ora 11:00.

Declarațiile lui Ciprian Natea, Alexandru Luca și Alexandru Ciocâlteu după CS Comunal Șelimbăr – Poli Timișoara 4-0:

Rezumat CS Comunal Șelimbăr – Poli Timișoara 4-0:

Video: CS Comunal Șelimbăr

Ovidiu BOICA 14 Aug. 2022, 17:43 Liga 2
Pe aceeași temă