„Atuul nostru este dat de unitatea și forța grupului.” Căpitanul Luceafărului cheamă suporterii la meciul cu Sepsi pentru ca el și coechipierii să prindă aripi

Marius ANGHEL 23 Feb. 2017, 12:52 Liga 2

Luceafărul Oradea a fost foarte activă pe piața transferurilor în această iarnă. Gruparea bihoreană a legitimat nouă jucători și s-a despărțit de alți opt, însă căpitanul Constantin Roșu spune că mutările au întărit lotul pentru partea a doua a sezonului Ligii 2.

Au fost aduși Răzvan Began (liber), Florin Cordoș (FC Brașov), Sergiu Bactăr (Metalurgistul Cugir, revenire împrumut), Darius Ursu (ASA Târgu Mureș), Paul Chiș Toie (CS Oșorhei, revenire împrumut), Claudiu Codoban (liber), Alin Predescu (Gaz Metan Mediaș), Doru Miholca (FC Bistrița) și Marius Matei (Foresta), iar la capitolul plecări se numări Eduard Pap (ASA Târgu Mureș), Florin Ilie, Paul Păcurar (ambii Pandurii), Alexandru Radu (Petrolul 52), Alexandru Sorian, Cristian Cigan (ambii SV Hollenburg, Austria), Zsombor Lukacs (AFK Csikszereda) și Cosmin Verdeș (Unirea Livada).

„Au plecat jucători buni, iar în locul lor au venit alții, care îi înlocuiesc cu brio. S-au integrat bine la noi, i-am primit bine și așteptăm să avem rezultate cât mai bune împreună”, spune Roșu pentru Bihon.

S-a văzut și în meciurile disputate că suntem bine pregătiți”

În cele șase meciuri de pregătire ale iernii, Luceafărul a înregistrat cinci victorii și o înfrângere, însă adversarii au fost destul de slabi, din ligi inferioare, singurul insucces fiind înregistrat contra echipei ASU Poli, cel mai superior club din punct de vedere valoric pe care l-a întâlnit.

Bihorenii au trecut cu 4-1 de Crișul Chișineu Criș, cu 2-0 de Ripensia Timișoara, cu 3-2 de Național Sebiș, cu 3-1 de Sănătatea Cluj și cu 1-0 de FC Zalău, iar înfrângerea a fost cu ASU Poli Timișoara, scor 2-3.

„A fost o perioadă de pregătire intensă, de care aveam nevoie, în perspectiva campionatului. S-a văzut și în meciurile disputate că suntem bine pregătiți, iar acum așteptăm startul sezonului cu nerăbdare. Consider că atuul nostru este dat de unitatea și forța grupului. Ne propunem să scoatem maximum din fiecare joc. Sperăm să avem un retur mai bun ca turul și să reușim să urcăm în clasament”, a mai declarat căpitanul Luceafărului.

„Suporterii ne dau aripi, iar noi dorim să le oferim cât mai multe victorii”

Primul meci oficial al Luceafărului va avea loc pe teren propriu, la Sânmartin, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, unul dintre cei mai tari adversari din campionat. Constantin Roșu speră ca numărul spectatorilor să fie din ce în ce mai mare la Baza Sportivă Luceafărul.

„Ne dorim ca iubitorii de fotbal din Bihor să vină la meciurile noastre și să ne susțină. Au văzut și în meciul cu Astra că dorința noastră este să facem performanță și să reprezentăm cât mai bine județul. Suporterii ne dau aripi, iar noi dorim să le oferim cât mai multe victorii. În ceea ce privește jocul de sâmbătă cu Sepsi, e clar că ne dorim să începem cu dreptul. Vom da tot ce putem pentru a ne realiza obiectivul”, a mai spune Roșu pentru Bihon.

Lotul echipei Luceafărul Oradea pentru partea a doua a sezonului Ligii 2:

portari: Alin Goia, Răzvan Egri, Răzvan Began;
fundași: Adrian Balea, Flaviu Drăgan, Ionuț Hlinca, Sergiu Moga, Ionuț Ban, Florin Cordoș, Sergiu Bactăr, Darius Ursu;
mijlocași: Adrian Bedea, Istvan Balla, Alin Țegle, Marius Feher, Darius Costea, Iulian Cuc, Claudiu Codoban, Alin Predescu, Paul Chiș Toie, Bogdan Miholca;
atacanți: Sergiu Arnăutu, Constantin Roșu, Marius Matei.

Antrenori: Cristian Lupuț, Alexandru Kiss și Ioan Pap-Deac

Marius ANGHEL 23 Feb. 2017, 12:52 Liga 2
Pe aceeași temă