ASU Politehnica revine pe ”Dan Păltinișanu” pentru meciul cu Farul: ”E păcat că jucăm pe un stadion așa mare și gol.” Benga îi vede pe ”marinari” drept cei mai în formă în acest debut de sezon

Anda DELIU 11 Sep. 2020, 17:13 Liga 2
ASU Politehnica revine pe ”Dan Păltinișanu” pentru meciul cu Farul: ”E păcat că jucăm pe un stadion așa mare și gol.” Benga îi vede pe ”marinari” drept cei mai în formă în acest debut de sezon

În runda a 3-a a Ligii 2, ASU Politehnica va reveni pe ”Dan Păltinișanu” pentru jocul cu una dintre cele trei echipe cu punctaj maxim acumulat până acum, Farul Constanța. Alb-violeții știu că va fi cu totul altă mâncare de pește față de meciul cu vetusta ”U” Cluj, dar sunt optimișți că pot câștiga și cu echipa lui Ianis Zicu, chiar dacă va fi foarte greu fără public acasă.

Timișorenii au tot lotul valid, deoarece Ignea și-a revenit după lovitura primită la Cluj. Doar Vidrăsan lipsește pe termen lung. ”Întâlnim o echipă a Farului care din punctul meu de vedere, și nu numai, putem considera că este cea mai în formă echipă. Au avut un meci dificil cu Petrolul, una dintre principalele candidate la promovare, și au câștigat acel joc. Nu este ușor să câștigi la Petrolul. Putem considera că avem un meci foarte greu. O echipă a Farului antrenată de Ianis Zicu. Mă bucură revederea cu el, mă bucur că a îmbrățișat aceeași meserie, aștept să ne întâlnim la acest joc. Trebuie să uităm meciul de la U Cluj. Sunt două echipe diferite ca stil. Doi antrenori diferiți. Nu vreau să analizez antrenorii, dar va fi o altă abordare”, a precizat Benga despre jocul cu Farul, programat luni, de la ora 18:00.

Benga crede că în pandemie nu e un avantaj să joci acasă

Tehnicianul alb-violeților spune că fără public,acasă nu mai contează avantajul terenului propriu. ”E păcat să jucăm pe un stadion așa mare și gol. Meciurile fără spectatori nu creează un avantaj pentru echipele-gazdă și chiar rezultatele din ultima perioadă îmi dau dreptate. Pentru echipele gazdă este foarte rgeu să-și câștige meciurile acasă”, consideră Benga.

Partida se joacă pe cel mai mare stadion din Timișoara din rațiuni ce țin de televizare.

Sergiu Popovici, jucătorul decisiv cu ”U” Cluj, optimist

Sergiu Popovici a jucat slab cu Mioveni și bine cu Clujul, fiind autorul golului victoriei din Ardeal. Fotbalistul e optimist în perspectiva meciului cu Farul.

”Trebuie să uităm acest meci și să ne concentrăm pe cel de luni. Trebuie să mergem luni cu aceeași atitutidine ca la Cluj. Farul are o echipă la fel de bună ca cei de la Cluj, au ca obiectiv play-off-ul. Cred că avem atitudine și suntem un grup unit o să facem o victorie frumoasă”, a spus și Popovici pentru partida cu Farul.

Farul e pe locul 3 în campionat, cu maximul de puncte după două etape, 6. ASU Poli are 4 puncte și ocupă locul 7. Meciul de luni începe la ora 18 și va fi televizat.

Anda DELIU 11 Sep. 2020, 17:13 Liga 2
Pe aceeași temă