ASU Politehnica a anunțat primele despărțiri după încheierea sezonului. Inclusiv un localnic ”repatriat” pleacă de la echipă

Anda DELIU 26 May. 2021, 19:20 Liga 2
ASU Politehnica a anunțat primele despărțiri după încheierea sezonului. Inclusiv un localnic ”repatriat” pleacă de la echipă

ASU Poli Timișoara a anunțat primele despărțiri din cadrul lotului de jucători după finalul sezonului 2020/2021 al Ligii 2, unul în care echipa a evoluat în play-off, însă n-a reușit promovarea sau participarea la barajul de promovare. Cel puțin pentru moment, clubul bănățean precizează că patru fotbaliști și-au terminat șederea la echipa din orașul de pe Bega. Între ei se află și timișoreanul Sergiu Popovici.

La capitolul despărțiri, Poli și-a terminat colaborarea cu cei doi atacanți străini, Stjepan Plazonja și Pavle Radunovic.

Plazonja are 23 de ani și a venit ca împrumut de la FC Hermannstadt. El a reușit 4 goluri în 26 de meciuri în care a jucat. Sârbul Pavle Radunovic, de 25 de ani, a venit în iarnă, liber de contract, de la Rad Belgrad. A evoluat în 9 partide în Liga 2, dar fără să înscrie.

Pleacă și Popovici și Hindrich de la ASU Poli

De asemenea, clubul se desparte și de Sergiu Popovici, și el la final de contract, la fel ca ceilalți doi. Adus în urmă cu un an și jumătate, fotbalistul de 28 de ani originar din Făget a jucat sezonul acesta 22 de meciuri și a dat 2 goluri în alb-violet. În cariera sa, Popovici a fost legitimat și la echipe de Liga 1.

De la Poli va pleca și portarul Otto Hindrich. În vârstă de 18 ani, a venit împrumutat de la CFR Cluj și a apărat în 18 partide.

ASU Poli le-a mulțumit pentru contribuția lor. ”Pe această cale le mulţumim acestora pentru aportul adus la rezultatele Politehnicii în sezonul 2020-21, ediţie de Liga 2 încheiată de alb-violeţi cu participarea în premieră într-o fază de play-off. De asemenea le dorim lui Stipe, Pavle, Sergiu şi Otto mult succes în viitoarele provocări!”, au transmis cei de la ASU Poli.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și ASU Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-stabilit-datele-primei-etape-din-liga-2-si-liga-3-sezonul-2021-2022-19186779

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-dan-alexa-dupa-ultimul-meci-cu-asu-poli-la-miercurea-ciu-cam-in-nota-noastra-asa-de-tot-sezonul-ce-urmeaza-pentru-echipa-19186682

Anda DELIU 26 May. 2021, 19:20 Liga 2
Pe aceeași temă