ASU Poli speră la primele puncte în Liga 2 în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea. „Valoarea din teren a jucătorilor va face diferența”

Marius ANGHEL 10 Aug. 2016, 15:50 Liga 2

Învinsă pe teren propriu în prima etapă a Ligii 2, 4-3 cu Chindia Târgoviște, ASU Politehnica va juca în meciul de deschidere al rundei a doua. Vineri, de la ora 17:30, timișorenii se vor deplasa la Râmnicu Vâlcea, acolo unde o vor întâlni pe CSM, o altă echipă care nu a câștigat în debutul noului sezon, însă care a obținut un punct la Arad cu UTA Bătrâna Doamnă.

Antrenorul lui ASU Poli, Sorin Brîndescu, speră ca în partida din Zăvoi jucătorii săi să nu mai repete greșelile defensive din întâlnirea cu Chindia și să adune primele puncte stagionale în acest sezon.

„Din ce am văzut în această vară, Vâlcea a făcut foarte multe achiziții, a și adus un antrenor nou, cu experiență și probabil va fi una dintre favoritele la promovare. Pentru noi e clar că va fi o deplasare foarte grea. Avem și un start de campionat dificil, cu meciuri foarte grele. Sperăm să remediem problemele din apărare, să facem un joc bun la Vâlcea și chiar să ne întoarcem cu puncte. Ne-a demoralizat un pic prima parte a meciului, cu 3-0 pentru adversar în minutul 20 și mai apoi 4-0. Am făcut mari greșeli în apărare, am și avut ieri o ședință video în care am analizat toate fazele. Sperăm să conștientizăm că trebuie să remediem aceste probleme din apărare. M-am gândit la foarte multe variante în aceste zile, chiar și la o schimbare a sistemului, dar am zis să nu intrăm în panică încă de la început. Oricum vor fi schimbări în primul 11, în funcție de randamentul celor ce vor intra vineri în teren ne vom decide dacă e nevoie și de schimbarea sistemului de joc”, a spus Brîndescu pentru druckeria.ro.

Antrenorul echipei timișorene consideră că omogenitatea și concentrarea vor face diferența în partida din Zăvoi, acolo unde ASU Poli va ținti toate cele trei puncte puse în joc. „Noi vrem să jucăm la victorie. Aparent, nu contează dacă ne întoarcem cu un punct sau zero, noi vrem să le obținem pe toate. Valoarea din teren a jucătorilor va face diferența, va conta și nivelul la care se situează adversarul. Avem informații despre cei de la Vâlcea, mai sunt totuși ceva necunoscute în ceea ce privește legitimarea a doi jucători, am văzut că unii dintre fotbaliștii lor nu duc încă 90 de minute, am văzut că Drăghici, care e și junior, a luat cartonaș roșu cu UTA. Va avea câștig de cauză echipa care va fi mai omogenă și mai concentrată pe durata celor 90 de minute”, a mai spus Brîndescu.

Pentru meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, ASU Poli îi are indisponibili pe Vucea, Birău și Bădăuță, însă, în schimb, din lot va face parte atacantul Daniel Mărgărit, împrumutat de la Pandurii Târgu Jiu.

Foto: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

Marius ANGHEL 10 Aug. 2016, 15:50 Liga 2
Pe aceeași temă