ASU Poli poate lega două jocuri în care câștigă puncte. Timișorenii vor să-și îndrepte golaverajul cu Șoimii: „Vom merge cu cea mai bună echipă”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 14:15 Liga 2
ASU Poli poate lega două jocuri în care câștigă puncte.** Timișorenii vor să-și îndrepte golaverajul cu Șoimii:

ASU Poli are șansa să lege pentru prima dată în Liga 2 două jocuri consecutive în care să obțină puncte. Dacă sâmbătă a remizat neașteptat pe teren propriu cu FC Brașov, scor 1-1, miercuri timișorenii sunt mari favoriți să înregistreze a doua victorie în acest sezon, prima într-un joc din deplasare. Echipa lui Sorin Brîndescu merge în etapa a 8-a la Șiria, acolo unde va întâlni cea mai slabă formație din campionat. Șoimii Pâncota nu are niciun punct acumulat până acum și are un golaveraj dezastruos după șapte jocuri disputate: un gol marcat și 62 primite.

„Am discutat și după meciul de sâmbătă cu băieții, și în această săptămână, că trebuie să ne respectăm și să avem o atitudine corectă. Aparent e cel mai ușor meci, dar dacă nu îl tratăm cu seriozitate, putem avea probleme chiar și cu Pâncota. Sperăm să nu avem surprize neplăcute, iar băieții să conștientizeze că nu avem niciun motiv de relaxare, mai ales în situația în care suntem noi, cu foarte puține puncte strânse în acest început de campionat”, a declarat, citat de druckeria.ro, Sorin Brîndescu, care nu-și va menaje deloc jucătorii în această întâlnire unde golaverajul negativ (9-15) ar putea fi reparat: „Vom merge cu cea mai bună echipă, vorba vine, deși n-am descoperit încă echipa cea mai bună. Tot timpul am căutat soluții, pentru că nu am fost mulțumit de randamentul unor jucători și încă suntem în căutări. Chiar dacă e vorba despre Pâncota, nu avem voie să tratăm ușor acest meci, pentru că nu vrem să riscăm să nu câștigăm”.

„Nu mă interesează problemele Pâncotei, pentru că avem destule și noi. E o realitate vremea de afară, care poate că le pune probleme în pregătiri. Aici avem un atu în plus față de alte echipe, deoarece avem această bază bine dotată (n.r. – Baza 2), și cu teren sintetic, și cu teren acoperit, astfel încât noi ne-am putut antrena normal. Într-adevăr, mizez pe pregătirea noastră mai bună, și în fața Pâncotei, și în fața altor echipe care în vară nu erau prea bine organizate, dar încă nu s-a materializat și în teren această pregătire superioară. Pe asta am mizat și în meciul cu FC Brașov, ne-am dorit foarte mult să câștigăm, am crezut că putem compensa cu pregătirea mai bună, dar nu ne-a ieșit”, a mai spus Brîndescu.

Înaintea desfășurării etapei a 8-a a Ligii 2, Șoimii Pâncota se clasează pe ultimul loc în clasament, cu niciun punct, în timp ce ASU Poli e pe loc retrogradabil, 18, și are doar 5 puncte acumulat dintr-un total de 21. Meciul dintre arădeni și timișoreni are loc miercuri, de la ora 17:00, pe stadionul din Șiria.

Foto: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 14:15 Liga 2
Pe aceeași temă