ASU Poli nu-și ia măsuri speciale înaintea meciul din Colentina cu liderul. „Nu facem un capăt de țară”

Marius ANGHEL 12 Oct. 2016, 18:18 Liga 2
ASU Poli nu-și ia măsuri speciale înaintea meciul din Colentina cu liderul.**

Reconfirmarea ca antrenor principal a lui Sorin Brîndescu, stabilitatea din punct de vedere a susținerii jucătorilor de către conducere și suporteri sau revenirea pe stadionul „Știința” nu au produs nicio schimbare în privința rezultatelor la echipa ASU Poli. În ultimele două etape, gruparea timișoreană nu a obținut niciun punct și a ajuns din nou pe loc retrogradabil, distanțându-se acum la patru puncte de prima formație de deasupra liniei roșii. Bănățenii vor avea o misiune și mai dificilă sâmbătă, atunci când vor juca pe terenul liderului Juventus București.

ASU Poli pleacă din start cu șansa a doua pe terenul echipei pregătite de Daniel Oprița, însă Sorin Brîndescu mizează pe capacitatea jucătorilor săi de a se automotiva în fața unui adversar de calibru. „E un meci extrem de dificil, iar ținând seama că Juventus e liderul campionatului, ne-ar mulțumi și un rezultat de egalitate la București. Dar nu ne luăm măsuri speciale, nu ne cramponăm, nu facem un capăt de țară din acest meci. Întâlnim echipa de pe locul întâi, dar vom încerca să le creăm probleme. Probabil că jucătorii se automotivează în astfel de jocuri. Noi am avut prestații bune și cu alte echipe, dar nu am reușit să obținem și puncte. În meciul cu Brașovul, chiar dacă am reușit să scoatem un punct, puteam mai mult”, a declarat, citat de druckeria.ro, Brîndescu.

Antrenorul timișorenilor nu e îngrijorat de atacul bucureștenilor, ci mai degrabă de organizarea defensivă pe care o au jucătorii lui Oprița. „Pentru noi, în situația în care suntem, orice punct este bine primit. Nu mă îngrijorează faptul că au marcat 38 de goluri, pentru că multe dintre ele le-au dat cu Pâncota, însă faptul că a doar trei goluri primite spune multe despre forța echipei. Am văzut și meciul lor cu UTA, și pe cel cu Sepsi, în care au făcut 0-0… Ne urmărim de fiecare dată adversarii, dar rămâne să-i și putem contracara”, a mai spus Brîndescu.

Pentru meciul din București, ASU Poli are și o serie de probleme medicale: Teuț și Mărgărit sunt accidentați, în vreme ce atacanții Bădăuță și Blănaru nu s-au antrenat în primele două zile ale săptămânii, tot din cauze medicale.

Foto: Emanuel Titus ILIESI (Druckeria)

Marius ANGHEL 12 Oct. 2016, 18:18 Liga 2
Pe aceeași temă