ASU Poli nu se sperie de Sepsi și vrea puncte de la Sfântu Gheorghe: „Vom da totul”. Brîndescu nu îl vede pe Hadnagy principalul pericol al covăsnenilor

Marius ANGHEL 20 Apr. 2017, 14:43 Liga 2
ASU Poli nu se sperie de Sepsi și vrea puncte de la Sfântu Gheorghe:

ASU Poli și-a întrerupt seria de trei înfrângeri consecutive cu un succes pe teren propriu în meciul cu ASU Poli (scor 2-1), însă pentru timișoreni urmează o perioadă cu jocuri și mai dificile. Vineri, de la ora 16:00, alb-violeții vor evolua la Sfântu Gheorghe, cu a doua clasată, Sepsi OSK. În intermediară joacă miercuri, de la ora 15:00, acasă cu liderul Juventus, iar la finalul săptămânii viitoare are o nouă deplasare grea, la Satu Mare. Apoi urmează două jocuri pe teren propriu, cu Dunărea Călărași și UTA Bătrâna Doamnă.

Pentru început, alb-violeții se concentrează pe jocul din deplasarea de la Sfântu Gheorghe. Antrenorul Sorin Brîndescu e conștient că echipa sa pornește cu șansa a doua, însă nu dezarmează și speră la cel puțin un egal. „Va fi un joc dificil, în compania unei echipe bune, care s-a întărit în iarnă. Sepsi ocupă locul al doilea, are pretenții de promovare, le urez succes celor de acolo să-și îndeplinească obiectivele, dar în meciul de vineri vom da totul pe teren pentru a reuși un rezultat pozitiv. Știm că e o echipă puternică, are jucători experimentați în componență, dar noi nu avem nimic de pierdut. Mergem să jucăm fotbal”, a declarat, citat de druckeria.ro, Brîndescu.

Tehnicianul lui ASU Poli îl consideră pe golgheterul Attila Hadnagy un jucător bun în lotul covăsnenilor, însă ca principal pericol îl vede pe senegalezul Issa Thiaw: „Hadnagy e un jucător experimentat, care poate face diferența. Dar am văzut meciul lor de la Șiria, cu UTA, și am sesizat că au mai mulți jucători foarte buni. Chiar jucătorul lor de culoare, Issa, a și înscris și mi-a dat senzația chiar că el e, momentan, cel mai periculos jucător al lor”, a mai spus Brîndescu, care pentru acest joc nu se poate baza pe Răzvan Gorovei, suspendat, în timp ce prezența lui Alexandru Birău este incertă din cauza unei recidive la mușchii aductori.

În tur, Sepsi a câștigat la Timișoara la limită, cu 1-0, prin golul lui Ionuț Ursu din minutul 73, la primul joc disputat de ASU Poli în Liga 2 pe stadionul Știința. „La meciul din tur, pot spune că am pierdut nemeritat, pe fondul unei greșeli copilărești. Dar și aceste greșeli fac parte din fotbal și din jocul echipei noastre, pentru că nu am reușit să le eliminăm în totalitate, din păcate. Rămâne de văzut ce va fi vineri, depinde și de condițiile meteorologice. Am văzut că în acea zonă precipitațiile continuă, s-a emis chiar un cod portocaliu. Terenul ar putea fi acoperit de apă sau chiar de zăpadă. Echipa care se va adapta mai bine la condițiile de joc, va avea câștig de cauză”, a mai spus Sorin Brîndescu.

Înaintea meciului de la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK e pe locul 2, cu 51 de puncte, în timp ce ASU Poli e pe locul 15, cu 27 de puncte.

Foto: Emanuel Titus ILIESI

Marius ANGHEL 20 Apr. 2017, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă