ASU Poli nu bate pe nimeni în play-off! FK Csikszereda a câștigat la Timișoară fără să transpire prea mult

Anda DELIU 24 Apr. 2021, 14:38 Liga 2

FK Csikszereda s-a impus lejer, cu 1-0, pe terenul echipei ASU Poli, după un gol reușit devreme de Marvin Schieb, fost jucător al alb-violeților. Timișorenii nu au arătat mare lucru și pare că nu vor mai speria pe nimeni în acest play-off al Ligii 2, după o prestație modestă și chiar ștearsă în primele cinci etape, dar logică în oglinda ultimelor evenimente petrecute la club.

La acest meci, Dan Alexa I-a lăsat în afara lotului pe mulți dintre jucătorii cu experiență, precum Ioan Mera, Sergiu Popovici, Alexandru Munteanu sau Ionuț Cioinac. Jocul nu a început neapărat rău pentru Poli. În minutul 7, portarul ciucanilor a fost ezitant la o lovitură liberă bătută de Axente. Csikszereda a înscris însă la prima fază a lor de poartă, când fostul polist Marvin Schieb (14) a fructificat foarte bine o centrarea de pe dreaptă, din fața lui Hindrich.

Ciucul a dominat jocul, repriza a doua a fost soporifică

După ce au deschis scorul, oaspeții au mai fost periculoși, prin Csonka și Jebari. În schimb, la Poli s-a văzut mai degrabă neputința, ilustrată perfect de o execuție complet ratată a lui Rus, la o fază din care un jucător mai inspirat putea scoate ceva.

Tot formația antrenată de Valentin Suciu a fost mai periculoasă și în repriza a doua. În minutul 50, Jebari l-a pus la treabă pe Hindrich, care a deviat șutul puțin peste transversală. Jocul a continuat însă extrem de plictisitor, numai bun înainte de un pui de somn în după-amiaza din sâmbăta Floriilor.

ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA – FK CSIKSZEREDA 0-1

Marvin Schieb 14′

ASU Poli: Hindrich – C. Jurj (D. Andrei 61′), Bocșan, Scutaru (cpt.), Pamfile – Codrea, Coadă (A. Ignea 46′) – D. Radu, R. Rus (Plazonja 71′), Ivanovici – Axente (A. Manea 71′)
Rezerve neutilizate: Păduraru – Bîrlovean, Casado, Radunovic, Sofran
Antrenor: Dan Alexa

FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Csonka, Apro, Bor – Csuros (cpt.) – T. Suciu (Rotar 83′), Jebari (Meszaros 78′), Bara, Schieb – Pinter (Savin 87′)
Rezerve neutilizate: Karacsony – Palmeș, Gergely, Bauza,Bujdoso
Antrenor: Valentin Suciu

Stadion: ”Dan Păltinişanu” (Timişoara – Timiş); Fără spectatori; Arbitru: Sorin Costreie (Buftea – Ilfov); Asistenți: Gero Szabo (Cluj-Napoca) și Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); Rezervă: Ioan Boldea (Ciuguzel – Alba); Observatori: Marcel Savaniu (Braşov) și Daniel Sabou (Zalău).

Cu 36 de puncte, FK Csikszereda se menține pe locul 5 în play-off-ul Ligii 2, iar ASU Poli, cu 33 de puncte, rămâne pe locul 6.

În etapa următoare, a 6-a a play-off-ului Ligii 2, prima a returului acestei competiții, FK Csikszereda va întâlni sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în deplasare, Rapid. ASU Poli joacă tot acasă, în Vinerea Mare, de la 15:00, cu Dunărea Călărași.

Foto: Leczki Jozsi și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Anda DELIU 24 Apr. 2021, 14:38 Liga 2
Pe aceeași temă