Sergiu Popovici, un nou gol de senzație pentru ASU Poli: ”Mergem să sărbătorim. Suntem pe locul 3.” Borbei, despre colegii săi cu ”nume”

Andrei PASCU 14 Sep. 2020, 20:55 Liga 2

ASU Politehnica a reușit a doua victorie consecutivă în Liga 2, după ce a câștigat meciul de pe teren propriu cu Farul. Timișorenii s-au impus cu 2-1, iar doi dintre cei mai buni oameni au fost Sergiu Popovici și Alexandru Borbei. Aceștia au oferit câteva declarații la finalul partidei desfășutate pe ”Dan Păltinișau”, în cadrul etapei a 3-a, și au declarat că sunt foarte bucuroși pentru victorie.

Sergiu Popovici: ”Suntem pe locul 3 și mergem la Reșița să câștigăm, să luăm încă trei puncte”

Sergiu Popovici (27 de ani) este la al doilea gol în trei meciuri în acest sezon pentru ASU Poli. Ambele au venit după super-execuții. Pe celălalt l-a reușit în precedentul joc al Politehnicii, în deplasarea de la ”U” Cluj, în victoria cu 1-0, când a marcat în minutul 70 direct dintr-o lovitură liberă de la circa 30 de metri.

Acum a punctat cu un șut de la circa 22 de metri lateral stânga direct în vinclul colțului lung.

”Mă bucur că am reușit din nou un gol frumos, mă bucur că am reușit să câștigăm. Mă bucur că a reușit și colegul meu să dea gol (n.r. – Stjepan Plazonja). Acum mergem toți în vestiar să sărbătorim și de mâine ne concentrăm pe meciul următor de la Reșița. Suntem pe locul 3 și mergem acolo să câștigăm, să luăm încă trei puncte.

I-am văzut de la început pe suporteri, i-am auzit și ne bucurăm că vin să ne susțină, chiar dacă nu au voie pe stadion. E păcat, pentru că avem o galerie frumoasă. Sper ca în scurt timp să se dea drumul și să fie din nou alături de noi”, a spus Sergiu Popovici la microfonul DigiSport.

Alexandru Borbei, onorat că joacă la Poli cu jucători importanți

Alexandru Borbei (17 ani) a avut, la rândul său, un nou meci bun în tricoul Politehnicii.

”E important că am luat cele trei puncte. Asta e cel mai important. Am colegi care mă ajută foarte mult. Eu încerc să îmi fac cât mai bine treaba, să demonstrez că am calități. E o mare mândrie (n.r. – să fie în echipă cu Scutaru și Mera), sunt foarte onorat să fiu coleg cu ei. Cu Popovici, cu mulți alții, a spus și Borbei.

ASU Politehnica, două victorii și un egal în noul sezon 

ASU Politehnica se află la al doilea succes în acest sezon de Liga 2. În etapa precedentă a învins ”U” Cluj cu 1-0, datorită unui gol marcat de Sergiu Popovici. În prima etapă, timișorenii au făcut egal, 0-0 cu CS Mioveni. În runda cu numărul patru, ASU Politehnica se deplasează pe terenul echipei CSM Reșița, unde joacă sâmbtăă, de la ora 11:00.

Foto: Sebastian Tătaru și Leczki Jozsi / Mediafax Foto 

Andrei PASCU 14 Sep. 2020, 20:55 Liga 2
Pe aceeași temă