ASU Poli ia în calcul să nu mai joace meciurile din Liga 2 pe stadionul „Dan Păltinișanu”

ASU Poli ia în calcul** să nu mai joace meciurile din Liga 2 pe stadionul

Cu toate că chiria pentru folosirea stadionului „Dan Păltinișanu” pentru un singur meci a fost redusă drastic săptămâna trecută de consilierii județeni Timiș, conducătorii clubului ASU Politehnica vor discuta în această săptămână despre posibilitatea ca echipa să-și desfășoare meciurile de pe teren propriu pe „Știința”. Noile tarife adoptate pentru închirierea marelui stadion timișorean se ridică la 5.000 de lei, respectiv 6.000 pentru un meci în nocturnă, după ce înainte acestea ajungeau aproape de 25.000 de lei pentru un singur joc.

Sâmbătă, în meciul cu Metalul Reșița, ASU Poli a strâns în tribune 1.500 de spectatori, mult mai mulți decât are ACS Poli în Liga 1, însă conducătorii clubului din Liga 2 iau în continuare în calcul, anunță PressAlert, o revenire pe arena „Știința”, acolo unde s-a reușit promovările din ultimii ani. Subiectul va fi discutat marți într-o ședință.

„Mâine se va discuta despre stadion. Au fost ieri aproximativ 1.500 de oameni. Vedem ce înseamnă asta pentru noi. Contează și poziția jucătorilor, dacă ei își doresc să evolueze acolo”, a spus Marius Cociu pentru sursa citată.

Intrarea generală la meciurile lui ASU Poli pe „Dan Păltinișanu” costă 10 lei, iar mare parte din banii câștigați din vânzarea biletelor se îndreaptă către plata închirierii stadionului.

Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax Foto)

Pe aceeași temă