ASU Poli, du-te-vino în Ilfov! Alb-violeții fac naveta pentru ultimele două meciuri din acest sezon: „Nu ne permitem să rămânem toată săptămâna în zona Capitalei”

Marius ANGHEL 23 May. 2017, 18:40 Liga 2
ASU Poli, du-te-vino în Ilfov!** Alb-violeții fac naveta pentru ultimele două meciuri din acest sezon:

După derby-ul pierdut duminică pe teren propriu în fața echipei UTA Bătrâna Doamnă, ASU Politehnica va avea următoarele două meciuri din campionat în deplasare, apoi jucătorii lui Sorin Brîndescu vor intra în vacanță, fiindcă în ultima etapă vor sta. Cu toate că ambele jocuri din următoarele runde vor avea loc în jurul Bucureștiului, într-un interval mai mic de patru zile, conducerea clubului timișorean a hotărât ca echipa să facă naveta de două ori în această perioadă.

Mâine, 24 mai, ASU Poli joacă, de la ora 18:00, în deplasare la Academica Clinceni, iar duminică, 28 mai, de la ora 11:00, va evolua la CS Balotești. Către Clinceni s-a plecat în această dimineață, iar întoarcerea la Timișoara se face după desfășurarea jocului, joi. La Balotești se va pleca sâmbătă, iar înapoi se va merge duminică. Antrenorul sorin Brîndescu explică de ce se face în acest mod deplasările din județul Ilfov: „Bugetul nostru e limitat și nu ne permitem să rămânem toată săptămâna în zona Capitalei. Marți plecăm spre Clinceni, miercuri jucăm acolo, iar după meci ne întoarcem. Ne antrenăm la Timișoara, iar sâmbătă dimineață ne întoarcem, pentru meciul cu Balotești”.

Primul adversar al alb-violeților este chiar echipa cu care se află la egalitate de puncte, iar următorul este cel de sub ea din clasament. Brîndescu speră să încheie aceste două jocuri cu rezultate pozitive, chiar dacă moralul jucătorilor este la pământ după înfrângerea cu UTA. „Atmosfera e destul de apăsătoare, toți băieții sunt dezamăgiți, cu capul în pământ. Sperăm să ne revenim și să încheiem cu demnitate acest campionat, să nu ne facem de rușine în ultimele două partide”, a mai spus Brîndescu, citat de Druckeria.

Pentru jocul cu Academica, ASU Poli nu se va baza pe Carol Taub, suspendat în urma eliminării suferite în derby-ul cu UTA.

Clasamentul cu cele trei echipe din partea inferioară a Ligii 2:

13.     ASU Politehnica Timișoara     32     10     7     15     44-54     37 pct.
14.     FC Academica Clinceni     32     11     4     17     44-66     37    
15.     CS Balotești     31     9     6     16     38-52     33

Marius ANGHEL 23 May. 2017, 18:40 Liga 2
Pe aceeași temă