Accidentare teribilă pentru Călin Jurj în meciul de la Reșița! Jucătorul Politehnicii a terminat meciul pe teren, deși era lovit serios, iar apoi a fost operat de urgență

Autor: Anda DELIU Publicat: 20 Sep. 2020, 15:00 Liga 2
Accidentare teribilă pentru Călin Jurj în meciul de la Reșița! Jucătorul Politehnicii a terminat meciul pe teren, deși era lovit serios, iar apoi a fost operat de urgență

Ghinion teribil pentru Călin Jurj (20 de ani) de la ASU Politehnica. Fotbalistul a ratat o bună perioadă a pregătirii de vară, deoarece a fost contact direct al unui coleg de echipă infectat cu coronavirus, iar sâmbătă, la meciul de la Reșița, a suferit o accidentare îngrozitoare. Fundașul dreapta va lipsi o bună perioadă, deoarece recuperare va fi dificilă.

Incredibil este faptul că deși a fost accidentat în debutul reprizei a doua a meciului terminat la scorul de 0-0 dintre CSM Reșița și ASU Poli, Călin Jurj a încheiat meciul pe teren, deși problema sa a necesitat o operație de urgență! Tânărul le-a spus medicilor la final de joc că a dorit mult să joace, în ciuda durerilor simțite în zona inghinală!

”Călin Jurj a fost operat de urgență în zona inghinală în această zi. Intervenția chirugicală a fost extrem de delicată și urmează o perioadă de recuperare foarte grea. Călin are nevoie de toată susținerea noastră în aceste momente. Totul s-a petrecut la meciul cu CSM Reșița în urma impactului dintre Călin, Scutaru și un jucător advers. Călin suntem alături de tine și îți dorim multă sănătate!”, au postat cei de la Poli sâmbătă seara.

Un 2020 de coșmar pentru Jurj

Din informațiile obținute, perioada de recuperare va fi una foarte dificilă și îndelungată pentru Jurj. Octavian Benga va miza, cel mai probabil, pe Nicolae Sofran pentru postul de fundaș dreapta.

Pentru Călin Jurj, orădean ajuns la 20 de ani la 3 august, cu siguranță anul 2020 va fi unul pe care dorește să-l uite cât mai repede. Vara aceasta a avut șansa să se transfere, fiind ofertat de mai multe cluburi. Mișcarea nu s-a mai concretizat însă. Ulterior, după ce Mario Contra și Raul Vidrăsan s-au infectat cu coronavirus, a fost în izolare, ca și contact al lor, și a ratat bună parte a perioadei de pregătire înaintea noului sezon al Ligii 2. Acum, fundașul dreapta a primit o nouă lovitură de la viață și va lipsi, probabil, o perioadă îndelungată.

Jurj a început fotbal al clubul desființat FC Bihor, apoi a ajuns la Centrul Național de Excelență de la Timișoara, de unde a fost luat de ASU Poli.

În sezonul trecut a avut 23 de meciuri, adică a evoluat în toate partidele susținute de ASU Politehnica în Liga 2 în ediția ”înghețată” din cauza pandemiei, toate ca titular, și doar într-un joc a fost înlocuit.

Foto: Miruna Maria Mihancea

ℹ Călin Jurj a fost operat de urgență în zona inghinală în această zi. Intervenția chirugicală a fost extrem de delicată…

Publicată de Politehnica Timișoara pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Autor: Anda DELIU Publicat: 20 Sep. 2020, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă