ASU Poli a avut parte de o tragerea la sorți foarte dificilă pentru play-off, cu două deplasări la primele două clasate. Ce spune Dan Alexa

Autor: Anda DELIU Publicat: 29 Mar. 2021, 23:16 Liga 2
ASU Poli a avut parte de o tragerea la sorți foarte dificilă pentru play-off, cu două deplasări la primele două clasate. Ce spune Dan Alexa

ASU Poli va începe play-off-ul cu deplasări la Călărași și la Craiova. Cel puțin startul programului din ultima fază a campionatului pare dificil pentru timișoreni, aspect punctat și de antrenorul Dan Alexa.

După cele două deplasări, timișorenii joacă acasă cu Rapid, apoi au deplasare la Mioveni și la finalul turului primesc vizita Csikszeredei.

Dan Alexa a spus că echipa nu a avut noroc la tragerea la sorți. ”Jucăm primele două meciuri în deplasare cu ocupantele primelor două locuri. Din punctul meu de vedere, nu a fost o tragere care să ne avantajeze foarte mult. Plus că jucăm cu deplasări. Încercăm să obținem maximul. Va fi un play-off foarte disputat, cu echipe echilibrate. Cred că e un dezavantaj că avem două deplasări la primele două echipe din clasament”, spune Dan Alexa.

Presiunea a dispărut la Poli

Pentru prima rundă, timișorenii vor avea absențe. ”Chirurgul” a punctat că acum, odată cu calificarea în play-off, nu mai e așa o presiune la ASU Poli.

”Avem și probleme medicale. Ne-a lipsit Cioinac. Am înțeles că Mera va sta în prima etapă, are patru cartonașe galbene. Vom face totul să ne ridicăm la nivelul competiției, să arătăm bine, să ne îndeplinim obiectivul. În momentul acesta presiune foarte mare nu mai există. Trebuie să profităm de șansa care ni s-a oferit”, a mai precizat Alexa.

ASU Poli a intrat în play-off de pe locul 6, ultimul, cu 32 de puncte, la egalitate cu FK Csikszereda, clasata pe poziția a 5-a. ”FC U” Craiova are 35 de puncte, Dunărea Călărași are 34 de puncte, iar CS Mioveni și Rapid au câte 33 de puncte.

ASU Poli joacă primul meci din play-off în deplasare la Dunărea Călărași, în data de 3 aprilie, la o oră halucinantă pentru această competiție, 21:30.

Foto principal: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Autor: Anda DELIU Publicat: 29 Mar. 2021, 23:16 Liga 2
Pe aceeași temă