„Asta e cea mai tare motivație din lume”. Oțelul a plecat la Suceava pe banii suporterilor

Marius ANGHEL 25 Sep. 2015, 18:16 Liga 2

Cristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oțelul, a spus, după ce suporterii au strâns toți banii necesari deplasării la Suceava, pentru meciul de sâmbătă cu Rapid CFR, că și de această dată s-a demonstrat că Oțelul trăiește doar datorită suporterilor săi.

„Am spus-o de mai multe ori și înainte de acest moment că principala avuție a acestei echipe o reprezintă dragostea suporterilor, că echipa trăiește datorită lor. Acum, prin tot ce s-a întâmplat în această săptămână, s-a văzut și prin fapte concrete acest lucru. În România e o raritate ca activitatea curentă a unei echipe să fie susținută financiar de suporterii săi. Iată că la Oțelul se întâmplă asta. Mă simt mai mândru ca niciodată că am jucat pentru această echipă, că sunt la acest club, că împreună suntem Oțelul”, a declarat Munteanu.

Samoel Cojoc, căpitanul Oțelului, a spus că gestul suporterilor reprezintă motivația maximă pentru partida de la Suceava. „Nimic pe lumea asta nu ar putea motiva un fotbalist mai mult ca un gest cum este cel al suporterilor noștri. Miercuri, când am aflat vestea amânării în procesul de insolvență, a fost o bucurie uriașă în vestiar, apoi a venit acest gest al suporterilor și acum e rândul nostru, trebuie să oferim o răsplată pe măsură, să câștigăm la Suceava. Venim după două victorii, moralul este excelent, avem suporteri minunați și sper să reușim. Un lucru este sigur, ne vom bate toți pentru fiecare fază, pentru fiecare minge, pentru tot ce înseamnă Oțelul”, a declarat Cojoc.

Partida Rapid CFR Suceava – Oțelul, din cadrul etapei a cincea din Liga a II-a, este programată sâmbătă, de la ora 11.00.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Marius ANGHEL 25 Sep. 2015, 18:16 Liga 2
Pe aceeași temă