Asociații Chindiei, în Germania, la EURO! Jucătorii, cu buzunarele goale, la comisii! Niciun anunț făcut de club în săptămâna în care erau promise noutățile

Bogdan ISTRATE 05 Jul. 2024, 18:24 Liga 2
Asociații Chindiei, în Germania, la EURO! Jucătorii, cu buzunarele goale, la comisii! Niciun anunț făcut de club în săptămâna în care erau promise noutățile

Chindia continuă să-și ia suporterii în zeflemea, după anunțul de râsu’- plânsu’ legat de reunirea lotului.

Deși promisese, într-o postare scrisă în tonul stângaci cu care ne-a obișnuit în ultimul an, că la începutul acestei săptămâni vor fi anunțate mutări de interes, clubul din Târgoviște nu a făcut-o nici până la ora redactării acestui material, adică vineri, 5 iulie, după-amiază.

Bașkanii Târgoviștei, la meciul României cu Țările de Jos. Chindia, în anonimat!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, primarul Târgoviștei, Cristian Stan, dar și fostul președinte al clubului, Gabriel Boriga, au fost marți la Munchen, la meciul României cu Țările de Jos, din optimile de finală ale EURO 2024. Nu au ezitat să umple spațiul virtual de fotografii și clipuri video.

Fanii Chindiei le-au răspuns în comentariile de pe Facebook cu întrebări legate de soarta echipei lor favorite, cele mai multe dispărând aproape instantaneu.

”De Chindia nu mai spuneți nimic, ați adus toate neamurile și ați pus-o pe butuci”, am redat unul dintre puținele comentarii care au supraviețuit pe paginile reprezentanților asociaților de la clubul din Târgoviște.

Pa pagina de Facebook a Chindiei, mesajele-întrebare despre echipă curg neîncetat. ”Mai sunt trei săptămâni și începe campionatul. Nu tu lot, nu tu sponsori, nu tu jucătorii. Vă bateți joc de suporterii din Târgoviște și de județul Dâmbovița. Ați uitat că din banii lor supravietuiți. Rușine să vă fie!”, este un mesaj lăsat astăzi clubului.

Restanțe uriașe la salarii!

Ultimii bani primiți de angajații clubului sunt cei aferenți lunii februarie, asta în cazurile mai fericite. Cei mai mulți dintre jucătorii din sezonul trecut s-au adresat comisiilor federale, inclusiv moldovenii Cojocaru și Bogaciuc, care nici măcar nu s-au mai întors la Târgoviște, chit că figurau într-un comunicat al clubului ca fiind sub contract cu Chindia.

Pe site-ul oficial au rămas 12 jucători, dintre care doi portari, accidentatul Nasser Chamed și cei doi jucători amintiți mai sus, din Republica Moldova.

”Suntem pregătiți să vă anunțăm ca Stafful tehnic și administrativ este complet, iar lista de jucători conține multe nume noi, cu surprize plăcute pentru toți târgoviștenii și dâmbovițenii. Mai multe noutăți si informații vă vom transmite la începutul săptămânii viitoare”, anunța Chindia la 26 iunie.

”Astăzi a fost prima zi de antrenament la care au participat mai mulți jucători din academie și jucătorii aflați sub contract cu clubul nostru.
Urmează discuții cu mai mulți fotbaliști pe care îi dorim la echipa noastră, pe care îi vom anunța când se vor parafa contractele în mod oficial.
Vom prezenta și staff-ul tehnic săptămâna ce urmează”, comunica Chindia la 27 iunie.

Astăzi este 5 iulie și Chidnia nu a mai transmis nimic la nivel oficial.

Ba e Marcel Ghergu, ba nu e!

Chindia are o singură variantă pentru postul de președinte, pe Marcel Ghergu, la care s-a renunțat în iunie 2023, la o lună după retrogradarea din prima ligă.

Și totuși, numirea nu ar mai fi atât de sigură, câtă vreme dinspre CJ Dâmbovița nu există sprijin politic pentru fostul președinte. Ghergu e susținut doar de primărie, mai exact de primarul proaspăt reales cu un procent incredibil.

De asemenea, bântuie o mare temere în rândul asociaților că revenirea la Marcel Ghergu nu va fi privită cu ochi buni de suporteri.

Prima ședință de pregătire din această vară s-a desfășurat sub conducerea lui Marin Vătavu, vărul primarului din Târgoviște, ultima dată antrenor în Liga 4 la Urban Titu, supervizat de Nicolae Croitoru, fost antrenor al Chindiei, actual vicepreședinte al clubului și care ar urma să fie director sportiv.

Foto: Chindia Târgoviște

Bogdan ISTRATE 05 Jul. 2024, 18:24 Liga 2
Pe aceeași temă