Chindia își pune pe jar suporterii! Are un anunț tragicomic despre stafful tehnic și cel administrativ și jucători, în preziua reunirii

Marius ANGHEL 26 Jun. 2024, 18:18 Liga 2
Chindia își pune pe jar suporterii! Are un anunț tragicomic despre stafful tehnic și cel administrativ și jucători, în preziua reunirii

Comunicat de alt nivel dinspre Târgoviște!

Învăluit în ceață, după un sezon dezastruos, cu schimbări pe bandă rulantă la nivel de antrenori și conducători, clubul Chindia pare că-și ia în bășcălie suporterii printr-un scurt anunț în care, probabil, vrea să spună că nu a tăiat frunze la câini în luna și jumătate de când a intrat în vacanță!

Chindia are noi staffuri tehnice și administrative, nume noi în lotul de jucători, însă pe toate pe anunță săptămâna viitoare!

Chindia are un nou staff tehnic și un nou staff administrativ, din ceea ce reiese în urma comunicatului de astăzi, 26 iunie 2024.

Componenții noilor staffuri vor fi anunțați, aparent, la începutul săptămânii viitoare, adică peste cinci zile, în condițiile în care reunirea echipei are loc mâine, 27 iunie!

Până atunci vrea clubul să-și țină suporterii pe jar, ca, apoi, cel mai probabil, să aibă pretenția de la aceștia să își arate atașamentul față de echipă prin cumpărarea de abonamente pentru noul sezon competițional!

Și la nivel de lot de jucători sunt anunțate nume noi, ”surprize plăcute pentru toți târgoviștenii și dâmbovițenii”, însă și în privința acestora Chindia e pregătită să-și anunțe suporterii… la începutul săptămânii viitoare!

”Ne reunim pentru noul sezon | 2024-2025 | Joi, 27 Iunie – Stadionul Eugen Popescu.

Suntem pregătiți să vă anunțăm ca Stafful tehnic și administrativ este complet, iar lista de jucători conține multe nume noi, cu surprize plăcute pentru toți târgoviștenii și dâmbovițenii. Mai multe noutăți si informații vă vom transmite la începutul săptămânii viitoare”, sună anunțul tragicomic al Chindiei.

Aproape o lună de la despărțirea de Diego Longo, 20 de zile de la ultimul anunț important al clubului!

Astăzi, 26 iunie, au trecut fix 20 de zile de la ultimul anunț concludent al Chindiei, în care informa că mai are în lot 13 jucători cu contracte valabile pentru cel puțin încă un sezon, printre aceștia fiind cinci care nu au contat în ediția 2023-2024 de Liga 2, ca Mario Contra, Andres Brînzea, Alexandru ⁠Petre, ⁠Iulian Zamfir și Ionatan Doganoiu.

Totodată, în curând se împlinește o lună de la comunicatul în care i se ura mulțumiri antrenorului Diego Longo și se transmitea că a început procesul de recrutare pentru un nou antrenor principal care să preia conducerea echipei și să continue dezvoltarea proiectului nostru sportiv”.

În tot acest timp, Chindia s-a ”îmbogățit” cu noi litigii la FRF, după ce Andrei Marc, Robert Moldoveanu, Octavian Ursu, Florin Plămadă, Răzvan Matiș, Roberto Romeo și Răzvan Iorga au reclamat clubul. Iar Ursu este unul dintre cei 13 jucători pe care clubul îi anunța încă în lot cel puțin încă un sezon!

  • 9 a fost locul ocupat de Chindia, la general, ținând cont de numărul de puncte acumulat, 38 în 25 de meciuri, în sezonul 2023-2024 de Liga 2, unul în care trupa din Târgoviște avea statul de retrogradată din prima ligă și avea ca țintă o promovare imediată înapoi în SuperLigă. Trei președinți și trei antrenori a avut Chindia în sezonul recent încheiat.
Marius ANGHEL 26 Jun. 2024, 18:18 Liga 2
Pe aceeași temă