ASA Târgu Mureș se gândește deja la promovare. „Pe 14 iulie sperăm să se aprobe planul de reorganizare. Obiectivul va fi clar”

ASA Târgu Mureș se gândește deja la promovare.**
  • Procesul în care ASA Târgu Mureș așteaptă să intre în linie dreaptă în cazul insolvenței a fost amânat pe 14 iulie.
  • Președintele clubului din Târgu Mureș crede că echipa poate reveni în Liga 1 după doar un an petrecut în eșalonul secund.

Oficialii clubului ASA Târgu Mureș mai au de așteptat până să vadă planul de reorganizare aprobat. O contestație de la Finanțe a mai amânat o dată termenul, dar președintele Cristian Cherteș spune că nu vor exista probleme.

„Decizia a fost amânată pentru 14 iulie, dar, din câte ne-a transmis avocatul, nu vor fi probleme. Așteptăm să se accepte planul de reorganizare și să putem începe munca. Obiectivul va fi clar promovarea în Liga 1, din primul an. În liga secundă nu există banii din drepturile TV, dar din al doilea an acești bani pot reveni, dacă promovăm. Planul de reorganizare permite o oarecare lejeritate în primul an și putem să depășit această perioadă chiar dacă nu primim drepturile TV în următorul sezon”, afirmă, pentru Liga2.ro, Cristian Cherteș, care ar vrea să promoveze din primul an, tot cu Ionel Ganea antrenor.

„Încă nu am vorbit cu jucătorii despre posibilitatea rămânerii, dar o vom face pentru că ne dorim să rămână mulți dintre ei. Nici cu Ionel Ganea nu am discutat încă, dar dorim să continuăm cu el și sperăm să rămână”, a spus Cherteș.

ASA Târgu Mureș a fost prima echipă din Liga 1 care a retrogradat și a fost urmată de Pandurii Târgu Jiu.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă